З нас всіх досить! Зaбoрoнuтu партію “0П3Ж” так само як свого часу була заборонена “Комуністична патрія” – український політолог і блогер Сергій Таран

Український політолог і блогер Сергій Таран пише у себе в Facebook, сьогодні фракція «Опозиційна платформа – За життя!» проголосувала проти введення санкцій проти Нікарагуа, яка відкрила представництво в окупованому Криму.

Політолог зазначає, це голосування стало сигналом всім українцям про те, що на сьогоднішній день в українському парламенті є група, яка безпосередньо і легально підтримує російську окупацію. Тому висновок тільки один – «Опозиційна платформа – За життя!» повинна бути заборонена законом, як свого часу була заборонена Компартія. Це єдиний вірний шлях, який повинна вибрати українська влада.

Відзначимо, «за» те, щоб ввести санкції проти Нікарагуа проголосувало 322 народних обранці. Єдина фракція, яка висловилася «проти» – виявилася «ОПЗЖ» в повному складі. Нардеп «ОПЗЖ» Олег Волошин з парламентської трибуни пояснив позицію фракції. За словами Волошина, бажання ввести санкції проти Нікарагуа – це спроба Банкової в черговий раз сподобатися новій адміністрації США, прогнутися перед Байденом, використовуючи при цьому вибірковий підхід. «ОПЗЖ» в цьому брати участь не може.

Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.

З нас всіх досить! Зaбoрoнuтu партію “0П3Ж” так само як свого часу була заборонена “Комуністична патрія” – український політолог і блогер Сергій Таран