Антон Геращенко в прямму ефірі “рoзкoлoв” ведучу Newsone – правду дізналася вся Україна (Відео)

Заступник глави МВС України Антон Геращенко в ефірі у Шустера змусив нервувати провідну NewsOne Діану Панченко питанням про зарплату (щоб переглянути відео прокрутіть нижче)

Між заступник міністра внутрішніх справ України Антоном Геращенко і провідною закритого телеканалу NewsOne Діаною Панченко трапилася перепалка в ефірі ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера” увечері 5 лютого. Відео інциденту було  оприлюднено на YouTube-каналі Shuster online, передає Діалог

Геращенко в прямому ефірі заявив, що Панченко, серед іншого, отримувала зарплати в конвертах на NewsOne. “Дуже шкодую, що раніше податкові органи не перевіряли (NewsOne – ред.) В достатній мірі”, – зазначив заступник міністра. У відповідь ведуча почала вимагати доказів. “Діана, скільки ви отримували офіційно?” – поцікавився Геращенко.

Панченко відповідати категорично відмовилася. Вона лише уточнила, що зарплата “непогана” і “набагато вище, ніж у інших”. “А чому? Вам соромно буде сказати, що ваша зарплата була одна, а в конверті зовсім інша? (…) Чого ви соромитеся? Моя зарплата заступника міністра МВС становить близько 60 тисяч гривень. Чому ви соромитеся назвати?” – запитав заступник голови МВС.

Панченко на це відповіла, що “не хоче підставляти колег, тому що в журналістському співтоваристві це не прийнято”. “Та не треба підставляти. Скажіть чесно:” Так, я отримувала зарплату в конверті “чорними” грошима, які фінансувалися з РФ “”, – закликав Геращенко.  У відповідь Панченко початку запевняти, що це недостатня причина для закриття телеканалу.

Варто відзначити, що пізно увечері 3 лютого президент України Володимир Зеленський своїм указом ввів санкції проти “гаманця Медведчука” депутата “ОТЗЖ” Тараса Козака і трьох його телеканалів: NewsOne, ZIK та “112 Україна”.

Вони  втратили ліцензій і припинили мовлення. Дані канали транслювали проросійську пропаганду на українську аудиторію. Їх закриття підтримали українська громадськість і Захід. А Москва і проросійські сили в Україні залишилися дуже незадоволені.

Антон Геращенко в прямму ефірі “рoзкoлoв” ведучу Newsone – правду дізналася вся Україна (Відео)