В Києві зловили групу “тітушок” “0П3Ж”, які приїхали на мітинг проти закриття каналів Медведчука. Вони розповіли, скільки їм платять

У Києві зловили групу тітушек “ОПЗЖ”: вони розповіли, скільки їм платять за мітинг проти закриття каналів Медведчука.

“Нацкорпус” в центрі Києва затримав тітушек, які йшли за 500 грн на проплачений мітинг “ОПЗЖ”, організований в підтримку каналів “112 Україна” , NewsOne, ZIK.

Активісти “Національного корпусу” в центрі Києва затримали тітушек, які йшли на проплачений мітинг “ОПЗЖ”, організований в підтримку закритих рішенням РНБО телеканалів “112 Україна”, NewsOne, ZIK Віктора Медведчука.

Як з’ясувалося після перевірки, “ОПЗЖ” завербувала групу неповнолітніх з міста Василькова – їх привезли в столицю сьогодні з ранку.

Вони зізналися на камеру що за участь в акції їм обіцяли заплатити по 500 грн.

“Ми приїхали з Василькова. Інформацію отримали від Богдана Мельниченка на телеграм-каналі. Платять 500 грн за мітинг, просто постояти. За три канали, які закрили”, – розповіли вони, запевнивши, що брати участь в подібних заходах більше не будуть. Активісти “Національного корпусу” опублікували відео, на якому ТІТУШКИ зізналися в тому, що мітинг проплачений.

В Києві зловили групу “тітушок” “0П3Ж”, які приїхали на мітинг проти закриття каналів Медведчука. Вони розповіли, скільки їм платять