Батьки в одну мить пoсuвiлu від пoбaчeнoгo: тiлo зниклої дитини, яку шукала вся Укрaїнa знайшли під мостом, деталі

Першими про виявлення хлопця повідомили волонтери. Однак вони не уточнили, чи живий школяр.

“Шановні волонтери, повертайтеся, будь ласка, в штаб. Всіх чекаємо в штабі”, – сказав координатор Костянтин Рюмшин.

Зокрема, у Харкові припинили пошуки зниклого безвісти 15-річного Антона Логвинова. Підлітка знайшли мертвим між Павловим полем і Олексіївкою.

Про це розповіли у поліції “Суспільному”.

Як повідомив начальник поліції Харкова Андрій Рубель, пошуки 15-річного Антона Логвінова в Харкові припинили. У Шевченківському районі тіло дитини лежало під мостом, за попередніми даними, збігається одяг.

“Так, знайшли. Зараз проводимо огляд місця події. Під мостом, вулиця Дерев’янка, Шевченківський район”, — сказав Рубель.

Варто нагадати, що хлопець 8 лютого близько 19:00 вийшов з квартири за місцем проживання. Майже 2 доби підлітка розшукували півтисячі правоохоронців та волонтерів-пошукачів.

Не так давно ми повідомляли, що в Одесі оголосили в розшук темношкіру 15-річну дівчинку-підлітка Соу Джанет Дауд з африканськими косичками. Як зазначається в поліції, дівчина пішла з дому близько другої години ночі 24 грудня і відтоді не дає про себе знати.

Прикмети втікачки: зріст 170 см, середньої статури, смаглява, волосся темне, заплетене в африканські кіски, карі очі.

Нагадаємо, що маленька Вероніка пішла з дому і не повернулася, батьки в розпачі: одеситів просять допомогти знайти дівчинку

Батьки в одну мить пoсuвiлu від пoбaчeнoгo: тiлo зниклої дитини, яку шукала вся Укрaїнa знайшли під мостом, деталі