3елeнcькuй, я тебе пoпeрeджaв, тепер ти догрався! Нардеп 0П3Ж Кива в прямому ефірі після зaтрuмaння його тiтyшoк пoчaв пoгрoжyвaтu Прeзuдeнтy

Арешт тітушек “ОТЗЖ” в центрі Києва: нардеп Ківа в прямому ефірі сказав, як помститься Зеленському Після арешту тітушек Ківа був настільки злий, що перейшов на матюки лексику і почав погрожувати президенту Зеленському поваленням.

Після затримання в центрі Києва кількох десятків тітушек “ОТЗЖ” керівник силового крила партії Ілля Ківа в прямому ефірі закритого телеканалу  NewsOne  не зміг стримати емоції і обурився затримання банди тітушек, повідомляє Діалог.UA.

Ефір каналу залишився доступний лише в Інтернеті, де Ківа включився в прямий ефір і прокоментував інцидент напередодні, під час якого “Національний корпус” заблокував тітушек, найнятих “ОТЗЖ” для організації заворушень в столиці. Пізніше співробітники поліції заарештували їх. Ківа був настільки злий, що перейшов на матюки лексику і почав погрожувати президенту Зеленському та команді діючої влади поваленням.


Фрагмент відео виступу на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував офіцер української армії Анатолій Штефан.

“Я не поважаю і не бачу цю владу. Я не вважаю президента президентом. Я буду робити все для того, щоб цей злочинний режим упав “, – заявив депутат.

3елeнcькuй, я тебе пoпeрeджaв, тепер ти догрався! Нардеп 0П3Ж Кива в прямому ефірі після зaтрuмaння його тiтyшoк пoчaв пoгрoжyвaтu Прeзuдeнтy