Таки пoпaвcя! СБУ хвuлuнy тoмy прoвeлo зaтрuмaння Шaрiя (відео)

Служба безпеки України провела затримання громадянина України Шарія і повідомила про об’явіленіі підозри відомому журналісту Анатолію Шарію.“На думку слідчих спецслужби, він здійснював протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері. Є підстави вважати, що Анатолій Шарій діяв на замовлення іноземних структур.

Підозра оголошена за двома статтями Кримінального кодексу України – ч. 1 ст. 111« державна зрада »і ч. 1 ст. 161« Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками », – повідомили в прес-службі СБУ.

Український журналіст і лідер однойменної політичної партії Анатолій Шарій підтвердив інформацію про те, що співробітники Служби безпеки України в Дніпрі провели операцію по затриманню однофамільця Віктора Шарія.

“Отже, в Дніпрі, як повідомляється, СБУ затриманий Віктор Шарій. Той самий, якого співробітники СБУ разом з Нацкорпусом погрозами змусили подати на Партію Шарія позов до суду. Як ви пам’ятаєте, в” спецоперації “активно брала участь заступник міністра юстиції Оніщук.Віктор позов відкликав, розповів, як і хто йому погрожував. І ось сьогодні Віктора виманили на вулицю співробітники МВС, а співробітники СБУ заштовхали його в авто і відвезли в невідомому напрямку.

Я розумію, що у хворого на голову психопата Зеленського знесло дах і йому вже все одно. А ось Баканов реально вважає, що після того, як всю цю банду знесуть, він піде спокійно працювати в 95 квартал?СБУ повністю перетворилася в ОПГ, я думаю, прийде час і всіх співробітників цієї ОПГ люстріруют зі скасуванням пенсій і забороною на роботу в інших структурах. Кілька років займаються боротьбою з власним народом, герої “, – повідомив Шарий

Про це у вівторок повідомляє джерело .

Таки пoпaвcя! СБУ хвuлuнy тoмy прoвeлo зaтрuмaння Шaрiя (відео)