В прямий ефір дозвонилася чителька Сергія Стерненка, яка розповіла всю «правду» про свого колишнього учня (Відео)

Український блогер, журналіст Мар’яна П’єцух пише у себе в Facebook, у того, хто подивився недавній ефір про Сергія Стерненко на каналі «НАШ» в голові тільки одна думка – «Наркоман! Крав гроші, телефони у дітей».

Журналіст розповідає, в ефір телеканалу «НАШ» зателефонувала жінка, яка на чистій українській мові сказала, що вона вчила Стерненко, як шкільна вчителька, або читала якийсь предмет в школі, але який саме не сказала.

Жінка розповіла, що вона з його села, знову ж таки не назвала якого. Так ось, за словами тієї жінки, яка додзвонилася, в тому селі, де жив Стерненко, він витворяв нехороші речі. Мовляв, хто не вірить, то приїжджайте в це село, знову ж без назви, і запитайте людей.

Мар’яна П’єцух зазначає, після почутого вона лише зрозуміла, що село капітально жирне, раз 10 років тому в ньому учні середніх класів, тому що з 9 класу, каже, Сергія Стерненко звідти забрали з села в Одесу, ходили з телефонами в школу і ще в селі активно торгували наркотою, так як наркоман, а також навіть діти середніх класів могли собі дозволити наркоти трохи придбати.

Єдине незрозуміло, чому за 2 роки жоден канал Віктора Медведчука так і не зробив репортаж з того села. Ну, може зараз зроблять. Якщо знайдуть цю вчительку по невідомо якого предмету невідомо якої школи і невідомо якого села.

А що ви думаєте з даного приводу! Пишіть є діліться своїми думками в коментарях.

В прямий ефір дозвонилася чителька Сергія Стерненка, яка розповіла всю «правду» про свого колишнього учня (Відео)