Просто зараз! Тимошенко зблідла – брехні кінець! Правду почула вся країна – була змова!

Політичний оглядач Павло Нусс вважає, що український політик Юлія Тимошенко повинна понести кримінальну відповідальність разом з екс-президентом України Віктором Януковичем.

Про це він написав у себе в Фейсбуці.

“ПАРТІЙЦІ ТИМОШЕНКО ЩИРО ВІРЯТЬ В ТЕ, ЩО ЇМ ВДАСТЬСЯ ВІДВЕРНУТИ УВАГУ СУСПІЛЬСТВА ВІД НЕОБХІДНОСТІ СУДУ НАД ТИМОШЕНКО ЗА КОНТРАКТ З ПУТІНИМ І ГАЗПРОМОМ, ЯКИЙ, І ПРО ЦЕ НЕ РАДЖУ ЗАБУВАТИ, ПРИВІВ ДО ПІДПИСАННЯ Т.ЗВ.” ХАРКІВСЬКИХ УГОД “, ПІСЛЯ ПІДПИСАННЯ ЯКИХ РОСІЯ ПОЧАЛА ПЕРЕОЗБРОЮВАТИ ЧФ РФ В СЕВАСТОПОЛІ І ГОТУВАТИСЯ ДО ВІЙСЬКОВОГО ВТОРГНЕННЯ В УКРАЇНІ ТА АНЕКСІЇ КРИМУ.

Разом з Януковичем, Тимошенко повинна понести кримінальну відповідальність і за сепаратистські Харківські угоди, як невід’ємної частини Газового контракту Тимошенко-Путін від 2009 року “, – пише Нусс.

Раніше, екс-спікер Верховної Ради Володимир Литвин, якого РНБО підозрює в зраді через голосування за Харківські угоди в 2010 році, прокоментував “Страні” звинувачення на свою адресу.

Так, Литвин вважає, що державної зради в Харківських угодах немає. Вони, за словами Литвина, лише наслідок проблеми, а її причина – газовий контракт, підписаний Юлією Тимошенко і Володимиром Путіним у 2009 році. Через цей невигідний для України газовий контракт Україна і була змушена ратифікувати Харківські угоди.

При цьому, як заявив Литвин, Тимошенко і Путін ще під час підписання газових контрактів домовилися, що буде підписана угода з розміщення Чорноморського флоту РФ.

“Хочу, щоб всі зрозуміли: Харківські угоди – це наслідок. Причина – газовий контракт. У 2009 році було підписано угоду з Росією по газу, котра відразу призвела до збільшення ціни на газ в два рази – до 360 доларів, а до цього було 179 , 5 доларів …

Президент стверджував, що підписав Харківські угоди заради знижки на газ. Чомусь Данілов не сказав, що це питання розглядали на засіданні РНБО. Потрібно ж було протоколи підняти. на тому засіданні і поза ним звучала інформація, що коли підписували кабальні газові угоди, які обіцяли Росії, що буде підписано угоду щодо розміщення Чорноморського флоту РФ на території України ще на 50 років. І відповідно Україна матиме знижки. Тобто вже тоді її загнали в пастку “, – повідомив Володимир Литвин.

На уточнююче запитання чи, був такий пункт прописаний в газових угодах Тимошенко-Путіна, Литвин відповів наступне:

“Це було не прописано, це було усно,” понятійно “, домовлено тими, хто підписував ці угоди в 2009 році. Звідси – абсурдна, непідйомна ціна на газ. Верховна Рада до ратифікації цього газового контракту 2009 року не мала ніякого відношення. Кабмін взяв на себе цю відповідальність, а потім, як відомо, виникли судові процеси (Тимошенко була засуджена на 7 років за газовий контракт, за після Майдану 2014 року було реабілітовано – ред.) “, – уточнив екс-спікер Верховної Ради.

Джерело

Просто зараз! Тимошенко зблідла – брехні кінець! Правду почула вся країна – була змова!