Це почула вся країна! Мосейчук не змовчала і потужно вліпила – у Порошенко такого не чекав. Цинізм політиків вражає

Наталія Мочейчук нагадала, як в свій час Княжuцькuй, якuй в команді Петра Порошенка раніше тuснув на журналістів.

Ведуча “Право на владу” Наталія Мосейчук 25 березня розкритикувала українську політичну еліту. Зокрема, вона пригадала, як Леонід Княжицький, колись “забирав 5 канал”, а тепер в команді Петра Порошенка.

“Просто я завжди боюся, коли люди призначають одних хорошими, а других – поганими, одних – патріотами, а других – не патріотами, одних – радикалами, а других – активістами”, розпочала Мосейчук.

Згодом вона пригадала, як тисли на журналістів під час революцій 2005-го та 2013-го років

“Я пам’ятаю протести 2004-го року, я пам’ятаю протести 2013-го року. Я не про шибки, які не билися. Вони не билися навіть після смерті Нігояна і Жизневського. Вони не билися, ці шибки. Це був мирний протест до останнього. Люди терпіли до останнього. Ви кажете: люди працюють на роботі, їм треба відсторонитися, подивитися на це. Я теж на “5 каналі” працювала на роботі. І мої співробітники голодували тоді, як пан Княжицький і пан Сівкович забирали наш канал. І ми протестували проти цього. А зараз пан Княжицький з Петром Олексійовичем Порошенком в одній команді, розумієте? Отака наша політична “еліта”, – зазначила ведуча.

Нагадаємо, увечері 25 березня в ефірі програми “Право на владу” (телеканал “1+1”) взяли участь двері з Офісу президента, розмальовані протестувальниками під час акції на підтримку активіста Сергія Стерненка 20 березня.

“Мені вартувало великих зусиль притягти сюди цей атрибут – атрибут протестів. Це двері з Офісу президента, двері з Банкової. Я б не сказала, що це – символ протестів, які сталися в суботу. Я б сказала, що це – жертва протестів. І слава богу, що це жертва не жива. Але ми отак, крізь бите скло, будемо дивитися на ці події і думати, чи здатні ми домовитися і чути одне одного”, – сказала ведуча Наталія Мосейчук на початку програми.

Це почула вся країна! Мосейчук не змовчала і потужно вліпила – у Порошенко такого не чекав. Цинізм політиків вражає