“Вигнали зразу трьох”: У Раді офіційно оголосили про чистку “Слуги народу”

Поляков, Скороход та Іванісов більше не члени фракції.

Парламентська фракція Слуга народу офіційно виключила трьох народних депутатів зі своїх лав. Так, членами фракції більше не є Антон Поляков, Анна Скороход та Роман Іванісов.

Відповідне рішення у вівторок, 3 грудня, в ході ранкового пленарного засідання Верховної Ради оголосив спікер парламенту Дмитро Разумков. За його словами, рішення про вигнання Полякова та Скороход взяли на засіданні фракції ще 15 листопада. При цьому спікер Ради зазначив, що рішення розлучитися з Іванісовим фракція прийняла 2 грудня.

Нагадаємо, що навколо Анни Скороход розгорівся скандал через те, що вона нібито пропонувала народним депутатам грошову допомогу, а потім відмовилася голосувати за законопроєкт про ринок землі. Крім того, на тиск з боку однопартійців поскаржився Антон Поляков. А вже 29 листопада в ЗМІ оприлюднили текст вироку Роману Іванісову за побиття перехожого.

Як раніше повідомлялося, в Раді зареєстрували проєкти постанов про позбавлення депутатських мандатів новопризначеного губернатора Харківської області Олексія Кучера і глави Укравтодору Олександра Кубракова.

“Вигнали зразу трьох”: У Раді офіційно оголосили про чистку “Слуги народу”