Порошенко і Тимошенко пішли на cтрaшнuй крок заради пoвaлeння Зеленського і вже заявили про…

Злочинний клан олігарха Петра Порошенка і клан газової королеви Юлії Тимошенко домовилися про страшні речі, які можуть зруйнувати Україну.

Олігарх Порошенко і газова королева домовилися поділити Україну між собою.

Для цього вони будуть шукати «зраду» в діях Президента України Володимира Зеленського, після чого поділять області між собою.

Вони скасують законну владу на місцях і створять свої обласні ради за принципом створення «ЛДНР». По суті вони хочуть створити свої республіки.

Їх фракціям в облрадах надійшла команда готувати заяви і чекати команду за підсумками «нормандської» зустрічі

Про це пише Telegram-канал Політика Країни.

Відзначається, що якщо «антікапітулянти» побачать в них зраду, то буде дано старт винесення вотуму недовіри губернаторам і створення виконкомів облрад, які переключать на себе управління областями. У процесі братимуть участь фракції «Солідарності» Порошенко, «Батьківщини», «Свободи» та «Самопомочі».

«Поки зберігає нейтралітет Громадянська позиція Гриценко. Також немає виразних установок у Радикальної партії Ляшко. На Західній Україні фракції радикалів підтримають демарш (їм діватися нікуди). А ось по іншим облрад питання відкрите.

Також повідомляється, що «і без радикалів в облрадах більшості областей західної України і багатьох областей центральної України у« антікапітулянтов »є формальна більшість». Тому і плани із захоплення України вони будують наполеонівські.

Але здійснюватися вони – питання. Велика частина депутатів в облрадах, які увійшли до фракцій цих політичних сил, коли вони були популярні, це не ідейні люди, а рішали. А рішали завжди на боці будь-якої влади. Революціонери з них нікудишні.

Тому якщо на Західній Україні «антікапітулянти» ще зможуть підняти на бунт принаймні частина облрад, то на центральній Україні – не факт. Вже зараз там далеко не скрізь парткерівництво контролює своїх депутатів. І змусити робити різкі рухи проти України їх буде важко

«Ну а поки йде робота з облрадами, організатори Майдану на неділю і на понеділок збирають народ на Київ. 

Мобілізуються націоналістичні організації, ветеранські об’єднання Медвечука і Порошенко. Судячи з усього, в неділю вийдуть багато, щоб зафіксувати свою «антікапітулянскую» позицію », – повідомляє Політика Країни.

По суті Тимошенко і Порошенко вступили в терористичних зговором проти українського народу.

Зараз майдан проти Зеленського підтримують від сили 2% громадян України і це означає, що будь-які дії Тимошенко і Порошенко із захоплення влади в областях будуть розцінюватися як тероризм. Не полінуйтеся і поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Від нас залежить, чи буде існувати Україна! Олігархи і їх банди оголосили Україні справжню війну.

Порошенко і Тимошенко пішли на cтрaшнuй крок заради пoвaлeння Зеленського і вже заявили про…