“Це реклама психлікарні? Який діагноз у неї?” Чорновол звернулась до українців! (Відео)

Скандальна екс-депутат Ради і колишня журналістка Тетяна Чорновол відзначилася черговою екстравагантною витівкою.

Вона виклала в Мережу відеоролик, на якому закликає українців вийти на Майдан Незалежності в Києві в неділю, 8 грудня – щоб нагадати президенту Володимиру Зеленському напередодні зустрічі з Володимиром Путіним у “нормандському форматі” про “червоні лінії” на Донбасі.

Однак, Чорновол для свого звернення вбралася в червоне коктейльне плаття і хвацько вставила ріжок з патронами в модернізований автомат Калашникова – зі складним прикладом і оптичним прицілом.

“Україна зараз твердо стоїть на ногах. Україна успішно бореться, але навіть якщо б боротьба була безнадійною, все одно треба боротися. Тому що коли ти борешся, ти хоча б маєш шанс і не впадаєш у відчай. Коли ти борешся, тебе не чекають жахи капітуляції, тому що тебе вже не буде “- сказала вона.

Ролик, зі зрозумілих причин, викликав знатний резонанс в українському сегменті соцмереж і месенджерів.

“Це п*здець, товариші. Судячи по інтер’єру і сюжету, репортаж ведеться з витвирезника. А в кінці, антиреклама вільного продажу зброї. Тетяна Чорновол знову повернулася до звичного дореволюційному образу, скоро полізе на підвіконня в КМДА”, – не став себе стримувати в виразах нардеп від Слуги народу Максим Бужанський.

“Ви звичайно будете сміятися, але екс-депутат Тетяна Чорновіл опублікувала в Telegram ролик, в якому вона в червоній сукні підтримала заклик вийти на Майдан 8 грудня”, – написав блогер Євген Чурсін.

“Анонс недільного майдану від Тетяни Чорновол. Не впевнений, що панночка в сексуальному червоному платті в тверезому стані. Але ми звикли. Як перестати фантазувати?”, – відверто поглумився телеведучий Максим Назаров.

Джерело

“Це реклама психлікарні? Який діагноз у неї?” Чорновол звернулась до українців! (Відео)