Люди, це Анатолій! Він 6 годин безкоштовно пригощав кавою людей, які гасили пожежу в Одесi

Вчора, 4 грудня, В Одесі на вулиці Троїцькій гасили масштабну пожежу. Горів коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Загинула студентка, кількість постраждалих зросла до 29 осіб, серед них – 11 студентів, викладачі та 7 рятувальників. Ще 15 людей зникли і їх зараз розшукують. Батьки кажуть, що в коледжі не було опалення, тому, можливо, увімкнули електрообігрівачі.

На фейсбук-сторінці Думская, розповіли про невідомого баристу, який пригнав свій фургончик до місця трагедії, та пригощав безкоштовно кавою усіх людей:

“Побольше бы таких Людей. Одесский бариста пригнал свою машину к месту происшествия и уже шестой час разливает всем желающим кофе бесплатно. Пожарным, полицейским, медикам, репортерам, родственникам пропавших. Спасибо тебе, чувак!

Фото Николая Покровского”

В коментарях люди впізнали невідомого баристу, ним виявився одесит Анатолій Парфенов. На роботі поруч з ним завжди є собака, яку він колись врятував, витягнувши з сміттєвого баку.

фото з фейсбук сторінки Анатолія Перфенова

“ПРОСТО ВСЕМ БОЛЬШОЕ, ОГРОМНОЕ СПАСИБО, КТО ОТОЗВАЛСЯ – носков и провианта, как я слышал от мчс, было предостаточно! Очень надеюсь, что такие ситуации печальные БОЛЬШЕ НЕ ПОВТОРЯТСЯ! Всем Добра и Мира” – написав під постом сам герой-бариста Анатолій.

Люди, це Анатолій! Він 6 годин безкоштовно пригощав кавою людей, які гасили пожежу в Одесi