Прошенконко, па*л0 пархате, накрутuло спереляку вузлів….Ну, і де та ваша «капітуляція?… Де те ваше: «Зеленськuй ліг під Путіnа»? І де те ваше: «Зеленськuй здає інтереси України»? — Блогер

Передача контролю над українським кордоном має бути до виборів — Bолодимир Зеленський.Ну, і де та ваша «капітуляція?… Де те ваше: «Зеленський ліг під Путіна»? І де те ваше: «Зеленський здає інтереси України»?

Було реально круто, відверто, прямо,твердо і сміливо, без дипломатичних реверансів і вихилясів. Для усіх українців Донбас і Крим — це Україна!Сьогоднішні перемовини у Парижі — це перший саміт у нормандському форматі після трьох років. Попередній проходив ще за каденції Петра Порошенка, у жовтні 2016 року.

Сьогоднішні переговори тривали понад шість годин!У комюніке за результатами зустрічі йдеться, що сторони досягли домовленості про обмін полоненими у форматі «всіх на всіх» і він має відбутися вже цього року — до 31 грудня. Щоб розлучені війною родини змогли зустріти разом, за одним святковим столом Новий рік і Різдво.

Хто вважає, що це не перемога?Сторонам вдалося домовитися про припинення вогню і часткове розведення сил на Донбасі. Bолодимир Путін пропонував розвести сили уздовж усієї лінії зіткнення, проте Зеленський відхилив його пропозицію.

«Припинення вогню є можливим, якщо усі сторони переговорів і, зокрема» Bолодимир Путін, який має на сепаратистів Донбасу величезний вплив», — заявив Bолодимир Зеленський. На що Путін і не пікнув, мовчки втупився у свої папери, нервово перебираючи ногами підстолом.

Так де тут капітуляція?ОБСЄ у найближчі дні патрулюватиме 24х24 години 7х7 діб лінію розмежування і надаватиме підтримку саперам у ромінуванні територій та створення безпекових зон на «сірих» територіях Донбасу.

Розведення сил на нових ділянках має відбутися до кінця березня наступного року, ящо «з тогобоку перестануть стріляти».Також сторони домовилися про підтримку створення нових пунктів пропуску вздовж лінії розмежування.

Наступний саміт лідери України, Росії, Франції та Німеччини домовилися провести через чотири місяці.Мені цього замало — Зеленський

«Є багато питань, які сьогодні нам не вдалося вирішити. Впевнений, ми обов’язково зробимо це у майбутньому», — сказав Володимир Зеленський і додав, що Україна ніколи не погодиться на федералізацію і відторгнення українських територій.

«Всі ми знаємо, що для кожного українця і Крим і Донбас — це Україна», — наголосив Зеленський.Де тут здача українських територіальних інтересів?

Серед питань, з яких не вдалося домовитися, контроль над кордоном. «У нас з президентом Росії різні погляди щодо передачі кордонів, з приводу того, коли це можливо», — сказав Зеленський.

Володимир Путін вважає, що контроль українській владі має бути переданий після виборів на Донбасі.»А я піднімаю питання про те, що передача кордону має бути до виборів. Поки що в нас різні погляди. Але ми зобов’язані знайти вихід з цього глухого кута».

Ох, а як рикошетило по нашому Петру Олексійовичу!Путін, як утопаючий хапається за соломинку, хапався за фразу узгоджену з Петром Порошенком у 2014 році, що спочатку вибори, а потім контроль над кордоном.

Так хто тут капітулянт? Прошенконко, падло пархате, накрутило спереляку вузлів, а тепер ще й заважає нам їх розплутувати та ще й збурює суспільство. З Порошенком час завершувати. І місце йому не у BР, а у в’язниці. І чим швидше, тим краще для України.

Передача контролю над українським кордоном має бути до виборів — Bолодимир ЗеленськийНу, і де та ваша "капітуляція?……

Gepostet von Rostyslav Demchuk am Montag, 9. Dezember 2019

Rostyslav Demchuk

Прошенконко, па*л0 пархате, накрутuло спереляку вузлів….Ну, і де та ваша «капітуляція?… Де те ваше: «Зеленськuй ліг під Путіnа»? І де те ваше: «Зеленськuй здає інтереси України»? — Блогер