А ось це вже не жарти!Повний провал майдану і aрeшт Порошенка! Щойно повідомили про…

Підозрюваний в мародерстві, військових злочинах, корупції і жорстоких вбивствах олігарх Петро Порошенко екстрено згортає свій майдан проти України.

Готується арешт одного з найкривавіших, брехливих, лицемірних злочинців сучасної України.

Порошенко зробив все для того, щоб Зеленський провалився на зустрічі з Путіним, щоб знову захопити владу, розколоти Україну, втягнути країну в безодню громадянського протистояння, однак цьому не судилося збутися.

Божевільний олігарх прорахувався і повірив у власну пропагандистську брехню, що Зеленський «клоун», а Путін господар світу.

Насправді ж, Зеленський показав і Путіну і всьому світу, що йому плювати на «договорняки» і що ніяких питань по Криму і Донбасу немає. Крим і Донбас це Україна

Відомо, що подільники олігарха вже цієї ночі екстрено забрали свої намети, бочки і весь своє сміття. Майдан Порошенко скасовується.

Джерела в журналістських колах повідомляють, що після прильоту Зеленського в Київ, Порошенко може брати квиток на Ростов.

Немає ніяких сумнівів, що олігарх Порошенко вже найближчим часом опиниться в карцері. Він відповість за кожен вкрадений долар, за кожне життя, за брехню і мародерство під час війни. Відповість за те, що навмисно розпалював ненависть в суспільстві і брехав щодо мінських угод. Вчора весь світ дізнався правду!

Запахло в’язницею і олігарх Порошенко добре це усвідомлює. Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Наша країна зобов’язана знати всю правду!

А ось це вже не жарти!Повний провал майдану і aрeшт Порошенка! Щойно повідомили про…