Відео. “Мій єдиний синку. Без сліз не проходить і дня. Страшнішого у житті вже нічого не буде”: зворушливе інтерв’ю з мамою зaгиблoгo в Ан-26

Мати до останнього вірила, що її синові вдалося вижити під час авіатрощі.

На борту літака Ан-26, що розбився 25 вересня під Чугуєвом, перебував старший лейтенант Ашраф Мсуя. Хлопець – корінний харків’янин, хоча має рідних у Східній Африці, у Танзанії.

Римма Мхавілла втратила у цій трагедії єдиного сина. Вона розповіла ТСН, яким був її Ашраф.

“Я про це дізналася вранці. Мені зателефонували співслуживці і сказали, що трапилася трагедія, що мій син загинув. Я не одразу в це повірила. Я зібралася і приїхала на місце падіння літака. Перебуваючи там, до останнього не хотіла вірити в те, що він загинув. Були дані, що двоє осіб не знайдені, хтось залишився живим, когось забрала швидка… І я до останнього вірила, що в число тих, кого викинуло, хто зумів вибратися, входить мій син. На жаль, це виявилося не так”, – каже жінка.

Матір розповіла, що Ашраф після закінчення школи проходив строкову службу у Криму.

“Він служив радистом. І після закінчення служби ухвалив рішення, що обов’язково стане льотчиком, вступить до воєнного університету. Так він і зробив. З відзнакою закінчив університет, став льотчиком. Його мрія збулася”, – розповідає Римма Мхавілла.

Матір каже, що дуже пишалася своїм сином. “Він з таким достоїнством носив форму. Дуже любив свою країну. У всьому намагався бути прикладом, чим би не займався”, – розповідає вона.

“Він казав: “Мамо, ніколи не було в Україні чорних полковників – я буду першим”, – передає слова Ашрафа Мсуя мати.

За словами Римми Мхавілли, вона не знає, у якому саме стані був Ан-26. “Зі слів сина, були якісь неполадки”, – підкреслила вона.

Жінка, каже, що день, коли відбувалося впізнання – це найтяжчий день у її житті. “Страшнішого у житті вже нічого не буде”, – каже жінка.

За матеріалами з сайту tsn.ua

Відео. “Мій єдиний синку. Без сліз не проходить і дня. Страшнішого у житті вже нічого не буде”: зворушливе інтерв’ю з мамою зaгиблoгo в Ан-26