Уважно подивіться, це три українських чиновника. І їх об’єднє, те що зарплата у них більша ніж у президента Трампа. А тепер nодивіться де вони працюють..

До трійки космічних зарплат в Україні, які перевищують навіть доходи американського президента, Дональда Трампа, увійшли керівники трьох підприємств. Загалом, скандали на фоні зарплат українських чиновників не припиняються. І ось нова хвиля та нове звернення.

Скарга:

“Логіка соросят щодо своїх, нічим необмежених зарплат і премій, просто вбивча. Тобто, якщо вони оперують бюджетними потоками на мільярди, тому мають отримувати мільйони. Інакше вони їх вкрадуть, як крали інші, ті що були раніше. Тому тепер їм платять стільки, скільки донесуть, скільки не отримують ніде в світі, в жодному уряді чи держслужбі. Наприклад щомісячні виплати Смілянському, ліквідатору нашої Укрпошти і громадянину США, вдвічі перевищують зарплату президента США Трампа. Щось здається, що крали все-таки менше, ніж зараз отримують офіційно. І для чого тоді НАЗК, якщо за офіційні доходи тепер наш чиновник може купити Карибський острів, не те що авто, яхту чи квартиру. Навіщо витрачати на дурні перевірки їх декларацій і знову ж таки на мільйонні зарплати і премії НАЗК ім.Корчак ресурси, яких в цій країні вже ніхто не заробляє. Бо народ не дурний і мільйонами тікає з чиновничої резервації у інші країни.

Адже все це свято життя триває виключно за рахунок здирання останньої шкіри з простих людей.  З пенсіонерів. які за 40 років стажу після девальвації ім. Гонтарєвої і неіндексації ім. Гройсмана отримують жалюгідні 2-4 тисячі пенсій, з робітників, яким платять ледве 5-10 тисяч. зарплати з барського плеча. А от цим, з соросячого КМУ, як сказав сьогодні Пристайко, є приниженням отримувати 16 тис. зарплати А заробити спочатку для країни не спробували, щоб було що виплачувати народу в першу чергу, а потім собі? І ще вчора зачепило, як дві юні дівиці зі СН і гнізда Сороса наперебій аргументували необхідність високих зарплат їх уряду бо вони оперують великими державними коштами. І ці юні, але вже морально вироджені створіння, не розуміють, що лікарі і вчителі, яким вони платять жебрацькі копійки, розповідаючи, що на їх зарплати нема коштів, оперують безцінним – життями і душами людей.

І тому саме їм в першу чергу мають сплачуватися мільйони, а вже потім тим, хто оперує ними на папері. Причому, забуваючи, що це не зароблені ними кошти, а кошти, зароблені народом. І якщо уявити, що бюджет України стане не рівним бюджету одного університету в США, як зараз, а зросте у рази, тоді ці ненаситні юні створіння захочуть зарплати і премії ще у рази більші? Може по 5 зарплат президента США? Нема меж падінню моралі і відсутності совісті у осіб, які окупували сьогодні владу в Україні. Судячи з останніх новин довіри Зеленського керівнику цього ненаситного жовторотого соросятника, на горизонті замайорів соціальний бунт пограбованого і зневаженого народу. Але хто ж його захистить, як не він сам…” – публікує слова Людмили Загоруйко “Електронна книга скарг України”.

Джерело

Уважно подивіться, це три українських чиновника. І їх об’єднє, те що зарплата у них більша ніж у президента Трампа. А тепер nодивіться де вони працюють..