Зеленський терпів до останнього… Але коли Путін почав «нести» 0СЬ ЦЕ, розсміявся при всіх (Відео)

В Інтернеті з’явилося відео, на якому президент України Володимир Зеленський почав відверто глузувати над словами російського президента Володимира Путіна прямо під час його виступу в Парижі.

Інцидент потрапив на відео і стався під час прес-конференції Зеленського, Путіна, Меркель і Макрона, яка транслювалася в прямому ефірі.

Путін виступав останнім з чотирьох лідерів і в процесі виступу заявив про необхідність для України почати змінювати власне законодавство під вимоги РФ і Мінських угод включно з наданням окупованій частині Донбасу особливого статусу.

Згідно із заявою Путіна цю частину змін Україна нібито зобов’язана включити до складу своєї Конституції, змінивши її текст.

Путін продовжував зачитувати свої нахабні вимоги, однак в цей момент користувачі звернули увагу на міміку Зеленського – український президент ледь стримався від сміху, закривши очі і прикрий рот.

Поки Путін наполегливо продовжував зачитують свої вимоги, Зеленський посміхався комусь в залі і продовжував з насмішкою дивитися на Путіна в кінці столу.

Раніше на своєму брифінгу після зустрічі в «нормандському форматі» президент Володимир Зеленський запевнив, що замість двадцятихвилинній зустрічі з Путіним вони проговорили більше години.

Зеленський терпів до останнього… Але коли Путін почав «нести» 0СЬ ЦЕ, розсміявся при всіх (Відео)