«Можу ще хоч сто раз!»: Зеленський вперше розповів про рукостискання з Путіним. “Якщо завтра нам…”

Президент Володимир Зеленський розповів, чому під час переговорів у Парижі потиснув руку президенту РФ Володимиру Путіну.

Про це він повідомив у програмі «Право на владу».

«Ми протягом 8 годин дивилися один одному в очі. Я відчував підтримку з боку пані Меркель і пана Макрона. Те, що я побачив і зрозумів – це непроста, складна людина. Я не скажу, це буде моя стратегія на іншу зустріч, але я точно зрозумів, що у нас почався діалог. Це буде не швидко, але він почався. У нас сильна позиція. Так, я подав йому руку. А як можна без цього почати діалог, як без цього можна вирішувати якісь питання?», – зазначив він.

Крім того, Зеленський також розповів про схожий випадок під час телефонної розмови з Путіним.

«Коли у мене був перший дзвінок до президента РФ, у нас було перше завдання – повернути наших моряків. І таке питання було: «А ти будеш з ним вітатися?» А як по іншому? Я повинен просто подзвонити йому і сказати «Гей, повертай моряків?”. Якщо нам повернуть нашу землю, я можу і 10 разів, і сто раз потиснути йому руку. Я готовий на це заради результатів. А якщо нам повернуть наш Крим – а його обов’язково колись повернуть – можна і 100 разів руку потиснути, – », – підкреслив він.

«Можу ще хоч сто раз!»: Зеленський вперше розповів про рукостискання з Путіним. “Якщо завтра нам…”