Таких президентів у нас ще не було! Сенцов спантеличив заявою про Зеленського: є каламутні

Український режисер, колишній в’язень Кремля Олег Сенцов, який недавно став на військовий облік, дав оцінку президенту Володимиру Зеленському та його команді.

“Я вважаю, що Зеленський щирий і він не грає. Є питання до його оточення. Там багато дивних особистостей, які роблять дивні справи. Є хороші хлопці, які роблять правильні речі, а є абсолютно каламутні. І ще є стара система, яка може його зжерти”, – сказав він.

Раніше Олег Сенцов заявляв, що підтримує прагнення Володимира Зеленського до переговорів щдо Донбасу і полонених, незважаючи на критику на адресу глави держави.

“Мене часто запитують, що я думаю про президента Зеленського. Головне, що я про нього зрозумів поки що: у своїх намірах він щирий, а таких щирих президентів у нас ще не було. 

Він робить речі, може навіть не помилкові, а несподівані. Його критикують. Питання в тому, наскільки він зможе вибудувати зараз всю систему країни, чи буде вона новою чи залишиться ширмою для того, що є натепер. Це головне для мене питання, і відповіді на нього у мене поки нема” , – сказав він.

До слова, колишній бранець Кремля Олег Сенцов також висловив вдячність російському президенту Путіну, оскільки його дії об’єднали Україну.

Таку заяву Сенцов зробив на зустрічі з ветеранами війни на Донбасі, активістами та волонтерами у Veteran Нub. 

Режисер понад дві години відповідав на питання. 

«Як би я не ненавидів Путіна, я вдячний йому, що він нас обʼєднав. Без цього ми б прогнивали, як Білорусь. Інших ворогів, крім Путіна, у нас немає. Підкорити нас хоче тільки він. Європа не введе сюди війська, і США в нас не стріляли ГРАДами», – зазначив Сенцов. 

Водночас він вважає, що поки Путін залишається при владі, Україна не зможе звільнити Донбас. 

«Він не віддасть його на наших умовах. Крим він тим більше не віддасть, він швидше Кремль віддасть, ніж Крим. Але Путін не вічний, ми все повернемо, рано чи пізно. Але це колись. А наші хлопці сидять у полоні зараз. І що ми можемо — це повернути їх. Це те, що ми повинні робити», – зазначив Сенцов. 

Також стало відомо, що режисер став на воїнський облік і отримав тимчасове посвідчення військовозобов’язаного.

Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.

“Так як я зараз майже киянин, то пішов і став на воїнський облік. Тепер я солдат запасу і якщо щось…Воєнкомати звісно вражають своєю обшарпаністю, але люди всередині дуже хороші. Так і з нашою країною: народ гарний, а нормальну державу побудувати ніяк не в змозі”, – написав Сенцов.

Таких президентів у нас ще не було! Сенцов спантеличив заявою про Зеленського: є каламутні