“Кoлu люди дiзнaлuся б які вuрoдкu нaмu керують – вони б жaхнyлuся б” Я хочу вciм пoкaзaти це вiдeо… – Пальчевський

Відомий український телеведучий, бізнесмен і блогер Андрій Пальчевський недавно виступив на шоу “Vласть vs Vлащенко”, яке веде журналіст Наташа Влащенко. Він оприлюднив скандальні розповіді “нічних метеликів” про те, як ведуть себе “вожді” та повідомив, про те, що деяким українським політикам необхідно зробити камінг-аут.

У цьому інтерв’ю Пальчевський не скупився на різкі висловлювання і навіть дозволив собі сказати, що українська політика нагадує “ан@льний sекс у всіх сенсах цього слова”.

Телеведучий пояснив чому в нашій країні ті, хто добирається до влади, так не хочуть з нею розлучатися.

“Ви знаєте, що таке влада? Це крутіше, ніж мідні труби. Це більш сильний наркотик, ніж гроші. Для жінок влада – це афродизіак. Влада у нас дуже сексуальна. Вона кругом сексуальна, але у нас по-особливому, тому що у нас влада і гроші – це одне і те ж “, – зазначив Пальчевський.

Він також згадав, як Зеленський, балотуючись у президенти, обіцяв, що йде на один термін, однак зараз перестав часто про це говорити.

Блогер зізнався, що мав можливість поспілкуватися з елітними київськими повіями, і ті розповіли йому багато чого цікавого про “вождів”.

За словами Пальчевського, інформація про особисте життя дає багато для розуміння того, хто знаходиться при владі. Такі дані привід для недовіри до політиків, які приховують “скелети в шафі”.

“Взагалі немає нічого цікавішого, ніж розмовляти з київськими повіями про те, як ведуть себе” вожді “. Ось коли, припустимо, ти дізнаєшся, що людина після sексу б’є тебе ногами … І це колишній президент, то ти розумієш, що що -то у владі не так.

Вони розповідають такі речі, які тобі багато дають зрозуміти … Як кажуть, народи жахнулися б, якби дізналися, які нікчеми ними керують. І ти раптом починаєш розуміти: Боже, як же це можна … “, – розповів Пальчевський.

Однак, бізнесмен вважав за краще не називати ім’я того президента, який побив повію ногами після інтиму.

Також телеведучий впевнений, що політики, які належать до ЛГБТ-спільноти, повинні зробити камінг-аут, щоб не виникало ніяких чуток і недовіри.

“Якщо люди бачать себе так, то вони повинні про це відкрито говорити, як це робить кандидат в президенти Америки. І ні в кого з американців не виникає сумнівів в тому, що це порядна людина”.

Що повії розповідали про “вождів” і камінг-аут на 36:50:

Нyser

“Кoлu люди дiзнaлuся б які вuрoдкu нaмu керують – вони б жaхнyлuся б” Я хочу вciм пoкaзaти це вiдeо… – Пальчевський