«Дали жару! Слава Україні!»: Війська Путіна атакували позиції ООС, та наткнулись на достойну відповідь

Ворожі сили на лінії фронту протягом сьогоднішнього дня, двадцять дев’ятого січня шість разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі. Більш докладно про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу операції Об’єднаних сил.

Зокрема, в повідомленні на Facebook-сторінці відомства зазначається, що члени незаконних збройних формувань активно обстріляли позиції ООС поруч з Мар’їнкою та Пісками. Для своїх атак представники гібридної армії Російської Федерації застосовували різні види стрілецької зброї, а також гранатомети.

Вони чотири рази порушили режим тиші на північному напрямку. Також ворожі сили відкривали вогонь з 120-міліметрового міномета під Горіхово. Окрім того найманці Російської Федерації активно відкривали вогонь у Новотошківському, тричі обстрілявши Збройні сили української держави з мінометів 82- і 120-міліметрових калібрів. Варто зазначити, що українські військовослужбовці не стали мовчати, і дали жорстку відповідь російсько-окупаційним військам з дозволеного згідно Мінським домовленостями угоди озброєння. Читайте також: «Лоб в лоб»: Військові РФ не доїхали додому з фронту.

Джерело:replyua.net

«Дали жару! Слава Україні!»: Війська Путіна атакували позиції ООС, та наткнулись на достойну відповідь