Відео. Готувалися до весілля, та не судилося. Сьогодні все село прощається з парою військових. Племінниця розповіла, що…””

Сьогодні у селі Павлівка Калинівського району попрощалися із медсестрою, військовою Наталією Гуропашенко, яка дев’ятого травня зaгинyлa у ДTП разом зі своїм нареченим. 14 червня у них мало бути весілля, а через чотири дні, 16 червня, Наталя мала відсвяткувати своє 28-річчя, повідомляє Vlasno.info.

Того дня, дев’ятого травня, як розповіли її рідні, Наталя не хотіла їхати на риболовлю в село Люлинці, але наречений Олександр із другом та ще однією дівчиною все ж вмовили її, вони поїхали. Ніхто з них не відчував ніякої небезпеки. Вижити у ДTП вдалося лише 20-річній пасажирці. Наразі вона знаходиться у реанімації в комі.

Рідна племінниця Наталі Аліна Медведєва розповіла, що вона шість років працювала медсестрою у сімейного лікаря у Калинівській ЦРЛ. У лютому цього року підписала контракт зі Збройними силами України, місяць служила у військовій частині А1119 зі своїм нареченим. За місяць служби її усі полюбили.

“Наталя – позитив. Ніколи нікого не образила ніяким словом, вона дуже багато говорила, була відкритою до людей. Коли прийшла у військову частину, їй дали роботи на рік, а вона її зробила за місяць. Вона всюди хотіла бути найкращою і першою. Усім прагнула допомогти, зробити все як найкраще”, – каже Аліна.

Сьогодні попрощатися із Наталею прийшло багато медпрацівників, військовослужбовців, рідних, друзів, знайомих. І всі вони говорили слова подяки, за таку чудову людину, якою була Наталя. Нареченого поховали сьогодні у Хмільнику.

Дуже прикро було почути таку трагічну новину. З життя пішла яскрава, свіла, молода людина. Я запам'ятав її такою. Співчуття рідним і близьким, та сили і терпіння пережити таке горе. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ НАТАЛІЇ. ХАЙ ЗЕМЛЯ БУДЕ ПУХОМ.

Gepostet von Олександр Деркач am Sonntag, 10. Mai 2020

За матеріалами з сайту vlasno.info

Відео. Готувалися до весілля, та не судилося. Сьогодні все село прощається з парою військових. Племінниця розповіла, що…””