Не витримала! «Горіть в пеклі!!!» Наталія Мосейчук порвала мережу своїм виступом (ВІДЕО)

Емоційний виступ ведучої Наталія Мосейчук зірвав аплодисменти глядачів у студії «Право на владу». 4 квітня в прямому ефірі телепрограми «Право на владу» на каналі «1 + 1» розгорівся скандал.

Журналістка «П’ятого каналу» Яніна Соколова запитала у радника Володимира Зеленського Руслана Рябошапки, чому Володимир Зеленський «інертно ставиться до того, що в країні йде війна».

Рябошапка заявив, що питання журналістки є маніпулятивним, проте відповів, що Зеленський і його команда з початку війни допомагали українським бійцям: купували не тільки амуніцію, але авто «швидкої допомоги». Він зазначив, що російські правоохоронці саме тому відкрили кримінальну справу стосовно Зеленського «і йому заборонили в’їзд до Росії».

Рябошапка також заявив, що Зеленський — патріот своєї країни і завжди їздив на фронт допомагати бійцям: «Але про це чомусь зараз не говорять».

Соколова стояла на своєму і запитала, чи висловлював Зеленський якесь співчуття загиблим бійцям на фронті. Журналістка зазначила, що жодного разу не чула від кандидата в президенти будь-якої риторики щодо підтримки українських бійців.

Відразу після цього в розмову Рябошапки і Соколової втрутилася ведуча програми «Право на владу» Наталія Мосейчук, яка сказала, що у неї «кипить».

Вона зазначила, що, коли побачила, в якому бліндажі знаходяться наші бійці, включаючи загиблу днями кулеметницю Яну Червону, то їй стало недобре.

Далі у ВІДЕО…

Реакція людей: Віта Цезарук: Я пишаюсь Наталею.Її емоції, це біль мільйонів українців і тільки ті, що відчувають той біль, вірять її. І ніколи не будуть засуджувати Наталю за такі виступи.

Anastasia Ratushnaya Bilichenko: Первый раз вижу, как эту железную леди действительно сорвало. Я её понимаю! Действительно эмоции через край..

Емоційний виступ ведучої "Право на владу"

Емоційний виступ ведучої Наталія Мосейчук зірвав аплодисменти глядачів у студії «Право на владу».

Gepostet von ПРАВО НА ВЛАДУ am Donnerstag, 4. April 2019

Джерело

Не витримала! «Горіть в пеклі!!!» Наталія Мосейчук порвала мережу своїм виступом (ВІДЕО)