Боже, який цuнізм і лuцeмірcтво: Журналісти і 3Мl показали найбільш пiдлy правду Пoрoшeнкa фото

Знайомтеся. Це Нагребецький Володимир. Солдат Збройних сил України, який все своє життя присвятив військовій службі і 5 років захищав країну на сході України.

Про нього ви ніколи не чули і врят б почули, якби ми вам не розповіли цю жахливу правду часів Порошенко.

 Нагребецький Володимир

Нагребецький Володимир все життя присвятив військовій службі, а останні 5 років став учасником бойових дій на сході України. Чоловік ніяк не думав, що під загрозу його життя поставить саме онкологічне захворювання.

Зараз Володимир на межі життя і смерті. Про нього ніхто не чув, його ніхто не знає і у нього немає грошей на лікування своєї хвороби.

Таких як Володимир по всій Україні сотні тисяч справжніх і забутих Героїв, яких не показують по олігархічних телеканалах і які не обвішані як мавпа медалями та орденами. Вони живуть в злиднях і благають допомогти грошима на лікування.

Знайомтеся, це Андрій Антоненко. Він теж ветеран, але не простий ветеран. Андрія підозрюють у вбивстві Павла Шеремета. Він відомий на всю країну завдяки тому, що кілька місяців провів в зоні бойових дій, а потім почав служити Порошенко.

Андрій Антоненко

Порошенко зліпив з нього «Героя» після вбивства Шеремета, обчіпляв медалями та орденами і за це Андрій почав вірою і правдою вбивати і служити олігарху Порошенко.

Порошенко піарить свого ветерана

Крім звірячого вбивства Павла Шеремета, Андрія підозрюють в мародерстві і крадіжці волонтерської допомоги таким як Нагребіцкому Володимиру.

У ветерана Порошенко елітна нерухомість в центрі Києва. За час війни він купив собі будинки, квартири і елітні позашляховики.

Його кожен день показували по телеканалам Порошенко і зробили з нього ручного патріота.

Таких як Андрій у Порошенка в кишені близько 500 «патріотів і ветеранів».

До чого ми це?

Сама жахлива правда часів Порошенко полягає в тому, що Порошенко створив країну кривих дзеркал. Він приватизував патріотизм, націоналізм, геройство і право називати себе Героєм в нашій країні.

У країні кривих дзеркал, патріотами називаються ті, хто служать Порошенко. Справжні ж ветерани та військові зводять кінці з кінцями.

Чи не здається вам дивним, що купка ряджених «героїв» служать исключтельно Порошенко? Чи не здається вам дивним, що купка ряджених патріотів мільйонери, а справжні Герої і військові зводять кінці з кінцями?

Чи не здається вам дивним, що олігарх Порошенко не має нічого спільного з національною українською ідеєю раптом став ідолом для купки так званих «героїв»?

Вся справа в тому, що це одна суцільна брехня! Справжні герої давно вже забуті нами, а замість них нам пхають вбивць, моральних виродків, головорізів, аферистів, які під виглядом волонтерів, ветеранів та солдатів сколотили собі чималі статки.

Якимось дивним чином, патріотами стали Софія Федина (служить Порошенко), Мирослав Гай (служить Порошенко), Маруся Звіробій (служить Порошенко), убіци Павла Шеремета (служать Порошенко), Ярош (служить Порошенко).

А де ж справжні Герої? Ті, яких сотні тисяч. Ті, яких нам ніколи не покажуть, оскільки вони ненавидять олігарха Порошенка!

Обов’язково поділіться зі своїми друзями. Країна зобов’язана знати правду!

Боже, який цuнізм і лuцeмірcтво: Журналісти і 3Мl показали найбільш пiдлy правду Пoрoшeнкa фото