“Провели всю ніч у лікарні”: відома українська співачка Ірина Федишин потрапила у страшну ДТП

Ірина Федишин потрапила до лікарні з чоловіком після страшної ДТП.

Ірина Федишин потрапила у аварію після концерту в Шепетівці. Про це сама співачка розповіла на сторінках у своїх соціальних мережах передає РБК-Україна.

Як відомо, Федишин з усією своєю командою повертались з концерту до Львова. Та на нічній трасі у автомобіль поп-зірки на швидкості врізався мікроавтобус. Це трапилося біля Рівного.

32-річна Ірина розповіла, що була змушена всю ніч провести з чоловіком і за сумісництвом продюсером Віталієм Човником у лікарні.

“Друзі, зі мною та моєю командою трапилася прикра пригода. Вчора, повертаючись з концерту, о 00:45 ночі, ми потрапили в аварію. Це дуже страшно… Ми готувалися здійснювати маневр, включивши заздалегідь лівий поворот. У цей же час, інший пасажирський бус, перетнувши суцільну смугу, на швидкості “влетів” у наше авто. Удар був чималої сили. Через біль у м’язах викликали швидку та провели ніч у лікарні. На щастя, все обійшлося травмами середньої важкості і шоком. Слава Богу, всі живі і здорові”, – повідомила співачка.

Також артистка і мама двох дітей подякувала усім за слова підтримки і зізналася, що “тільки тепер починає відходити від шоку”.

“Бо на очі навертаються сльози від однієї лише думки… Дякую тобі, Боже, що оберіг нас від лиха”, – написала Ірина.

“Провели всю ніч у лікарні”: відома українська співачка Ірина Федишин потрапила у страшну ДТП