Нік Вуйчич: Коли мій син плаче, я не можу його обійняти, але він підходить і обіймає мене

Мабуть, багато хто з нас часто замислюються над тим, що не часто виходить цінувати саме те, чим володієш в поточну хвилину. Чергування злетів і падінь не залишає часу оглянути навколо і оцінити все, що відбувається. Примарні цінності, абсолютно непотрібні заняття збивають людину і відбирають у неї можливість максимально використовувати те, чого вона вже досягнула.

Варто було б краще ставитися до навколишніх і знаходити час для відпочинку з масою задоволення. Це дасть можливість сформувати позитивний погляд практично на будь-який життєвий процес.

Неможливо завжди і в усьому знаходити негатив, адже така позиція подібна, в деякій мірі, міфічній гідрі, яка посилюється в колосальній прогресії.

Цілком справедливо думка про те, що мудрість, досвід і життєва воля з’являються саме завдяки дотримання позитивного мислення.

Найбільш красномовним прикладом подібного роду позиції і життєвого шляху в цілому послужить образ Ніка Вуйчича. Повсюдно його візит викликає справжній фурор. Чи можна порівняти весь комплекс випробуваних ним проблем і перешкод, як фізичних, так і моральних, з життям середньостатистичної людини? Нік ніколи не здавався і з усією своєю цілеспрямованістю йшов вперед, намагаючись досягти того, чого, в принципі, хочуть багато хто з нас.

Більш того, ця воістину легендарна людина стала найяскравішим маяком в тумані життя інших людей. Зараз більшу частину його життя становлять виступи перед різною аудиторією.

Варто сказати, що Вуйчич отримав щонайменше 35 тисяч запрошень із різних країн. Не так давно він відвідав Україну і зробив дуже хороший і сповнений емоціями спіч.

На думку Ніка, найбільшою бідою людини може стати не відсутність кінцівок, як можна подумати, а серце інвалідного характеру. Найгірше оцінювати себе самого як самотнього і безнадійного.

Цей дивовижний чоловік з’явився на світ, і лікарі звернулися до його батьків зі словами про те, що Нік не буде мати можливість ходити. Проте, навряд чи хтось із медичних працівників пологового будинку тоді зміг би навіть пофантазувати, як цей, здавалося б, приречений хлопчик буде плавати, стрибати, насолоджуватися хвилями на  дошці для серфінгу і стрибати з парашутом.

Він розповів про своє бачення власного майбутнього в дитинстві і юності. Тоді він міг розглянути лише уламки життя, які йому приготовані. Однак, незважаючи на передбачувану катастрофу, він знайшов своє щастя в дружині, шлюб яких успішний протягом чотирьох років, і двох дітей.

Вуйчич привертає увагу — так, йому не під силу взяти за руку кохану жінку, і це зовсім не страшно, адже він може доторкнутися до її серця. В ході виступу Нік підкреслив, що навіть і не задумується про будь-які зміни в житті і не думає про те, як можна було б по-іншому розіграти «карти».

Источник: poshepky.com

Нік Вуйчич: Коли мій син плаче, я не можу його обійняти, але він підходить і обіймає мене