Жінка дізналася, що вагітна, за 9 днів до народження малюка. Батько відмовляється вірити…

Ця чудова історія — справжнє диво.

Дівчина навіть не знала що вона вагітна, майже до самих пологів, але Слава Богу на світ з’явився абсолютно здоровий малюк.

Щаслива на даний момент, мама розповідає, що вони з чоловіком вже втратили будь-яку надію на те, що у них коли-небудь будуть свої діти. У Лорен вже було два викидня, завдяки чому вони змирилися зі своєю бездітною життям в майбутньому. Все було, як зазвичай, жінка жила і нема про що навіть не підозрювала, займалася своїми справами, ходила на роботу, на прогулянки, за покупками … А перед самим Днем Подяки і з’ясувалося, що в їхній родині скоро буде поповнення. Лорен була вже на 38 тижні вагітності. Малюк Уайет народився 2 грудня 2019 року.

Пізніше жінка пояснила, чому вона не знала про свою вагітність. Справа в тому, що їй давно був поставлений діагноз полікістозних яєчників, через це у неї все життя нерегулярний цикл. Як кажуть лікарі, це не рідкість, що жінка живе і не знає про своє становище, а особливо з такою статурою як у Лорен. А вона в свою чергу говорить, що ніяких змін в її фігурі практично не відбувалося, одяг на ній сиділа, як і раніше.

«Я не думаю, що зможу любити когось сильніше, ніж мого синочка. Його поява — кращий подарунок, який я могла отримати », — каже новоспечена мама.

Жінка дізналася, що вагітна, за 9 днів до народження малюка. Батько відмовляється вірити…