“Нам дyжe хочеться їсти”: Вuснaжeнi українці вийшли на прoтeст. Зеленський почув нeпрuємнy правду

Городянам не страшний коронавірус, набагато страшніше те, що нічим годувати сім’ї

Українцям вже дуже важко знаходиться в умовах карантину. З Мелітополя прийшли новини, що підприємці , які торгують на міських ринках, прийшли протестувати під будівлю мерії.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ

Журналісти пишуть, що городянам не страшний коронавірус, набагато страшніше те, що нічим годувати сім’ї. Серед тих, хто прийшов багато торгують одягом, якщо торгівля продуктами харчування хоч зрідка, але дозволялася, то промисловими товарами торгувати заборонено з самого початку карантину.

Люди не тільки не продали одяг з зимового сезону, але і не закупили товар на літо. А це означає, що найближчим часом їх ситуація стане зовсім критичною. На питання, навіщо прийшли, відповідають “дуже їсти хочеться”.

Протесты предпринимателей

Gepostet von Виталий Рябцев am Mittwoch, 22. April 2020

А ось Telegram-канал “ЗеРада” пише, люди в Мелітополі доведені до відчаю. Ще тиждень-два карантину і по всій країні ми станемо спостерігати протести людей втратили роботу, які втратили дохід і змушені виживати.

Якщо зараз не вжити превентивних заходів і не дозволити роботу дрібним підприємцям, то влада отримає сотні тисяч противників, які голосували за Зеленського і партію “Слуга Народу”.

“Нам дyжe хочеться їсти”: Вuснaжeнi українці вийшли на прoтeст. Зеленський почув нeпрuємнy правду