“Їм просто таким чином зручно грабувати країну”: боксер Гвоздик розповів, хто затіяв війну з Росією

Український боксер висловився з приводу військових дій в Україні, заявивши, що конфлікт почався зовсім не з-за того, що «російські напали, щоб забрати території»

На його думку, в цю версію можуть повірити тільки малолітні діти, передає слова Гвоздика Tribuna.com.

«З якоїсь причини ми з росіянами стали ворогами. Чому ж? Може бути, тому що нашому президенту (екс-президенту Петру Порошенко) потрібна була димова завіса, щоб спокійно грабувати країну. Як варіант », – заявив спортсмен.

На думку Гвоздика, при попередньому президенті рівень життя в країні неабияк впав.

Висловився Гвоздик і з приводу військових дій на Україні, заявивши, що конфлікт почався зовсім не з-за того, що «російські напали, щоб забрати території».

«Я думаю, це все нав’язане людям, щоб відволікати їх від основних проблем. Плюс війна – це ж прибуткова справа », – зазначив Гвоздик.

За припущенням боксера, цей конфлікт грає на руку компаніям, які збагачуються за рахунок продажу військової техніки, а люди в даному випадку стають лише засобом для досягнення мети.

До слова, Олександр Усик захопився своїм другом – українським боксером Олександром Гвоздиком, який, за його словами, має гарну ерудицією та інтелектом

Інтелектуальні здібності допоможуть Гвоздику гідно впоратися з поразкою від росіянина Бетербієва і вийти на новий рівень, вважає Усик.

«Саня – розумний хлопець. Ось реально розумний. Є хлопці прохавали, хитрі, а цей реально розумний – Вікіпедія гребаной … Загадки всякі задає. Він однозначно зробить правильні висновки з того, що сталося, і поверне пояси. Йому треба відновитися, подивитися поєдинки, виписати на папір все, що робили неправильно », – зазначив колишній абсолютний чемпіон крузервейт.

Источник: www.bn24.biz.ua

“Їм просто таким чином зручно грабувати країну”: боксер Гвоздик розповів, хто затіяв війну з Росією