Батько Зеленського: “Переживаю за Вову, все набридло … Б’ють його і б’ють … Він ніколи не стане брати зайву копійку…”

В інтерв’ю інтернет-порталу «Страна» батько гаранта Конституції Олександр Зеленський розповів, яким чином змінилося його життя після того, як син зайняв президентську посаду. «Переживаю за Вову, все набридло … Б’ють його і б’ють …», – підкреслив батько президента. До того ж, для прикладу він розповів про те, яким чином відбувалося ставлення до Володимира Зеленського у різних людей.

«Чи то він політолог, чи то громадський діяч, давайте його назвемо пан Х. Після того, як Вова став президентом, Х теж сильно хотів потрапити у владу. Не вийшло. І зараз він поливає Вову брудом. Людина повністю змінився », – поскаржився Олександр Зеленський. Більш того, він додав, що Володимир Зеленський навряд чи міг розуміти те, що в політиці настільки багато бруду.

«Не впевнений, що він це розумів. І слава Богу. Як і те, що досвіду немає – слава Богу! На сьогоднішній день досвідчена людина – це той, хто знає кінці, корупцію, зв’язку, схеми. Ось це досвідчений. А ось один чоловік, без цих зв’язків. І він ніколи не стане брати зайву копійку. Це я вам як живий батько говорю. Я просто знаю нашу сім’ю », – поскаржився батько глави держави.

А що думаєте Ви ? Залишайте Ваш коментар, давайте обговоримо це питання.

Источник: marik.co.ua

Батько Зеленського: “Переживаю за Вову, все набридло … Б’ють його і б’ють … Він ніколи не стане брати зайву копійку…”