Батько Зеленського до Парубія: «Ти пoбuв людей на Мaйдaнi. Тeпeр знову хочеш життів простих людей? »

Олександр Зеленський, батько президента України Володимира Зеленського, сказав, що саме екс-спікер парламенту Андрія Парубій причетний до масових вбивств на майдані і тепер йому знову захотілося запаху людської смерті.

Про це він розповів в інтерв’ю « Країні «.

«Вони потримали Вову і сказали, що натовп під Офісом президента не потрібна. І дві «ляпалкі», типу цього композитора (Вакарчука –  Ред. ) І ще один від Порошенка. Екс-спікер при Порошенко цей, зрозуміли, так? Не хочеться навіть прізвище називати, бридко мені від нього. Це ж їх рук справа. Будь я там, я б йому сказав: ти створив Майдан. Тепер знову хочеш крові мерзотник? »- сказав батько українського президента.

Відзначимо, що раніше Парубія неодноразово звинувачували в причетності до вбивств на Майдані.

Є тонни відео і десятки свідків, які підтверджують, що за вбивствами на майдані стоять Парубій, Турчинов і Пашинський. Поки їх не затримують. За ними стоять покровителі з США.

Раніше був опублікований відеозапис допиту в Генпрокуратурі України від 24 січня 2018 року Дмитра Липового, який зізнався, що дав зброї для стрільби в силовиків на Евромайдане 20 лютого.

Чоловік розповів слідчим, що був на акціях протесту з 1 грудня 2013 року. А також приніс на Майдан в Києві карабін «Сайга» з 60 патронами

«20 лютого о 2014 я побачив, як на балконі будівлі консерваторії з’явилися якісь люди зі зброєю і вели активні дії на адресу співробітників міліції. Одне було мисливську рушницю. А друге – «воздушки». Вони стріляли в працівників міліції. Маючи з собою зброю, яке перевершує те, що було у цих людей, я вирішив запропонувати свою допомогу »,

– розповів следоват допитуваний.

Він сказав, що дав цим людям свій карабін для стрільби. При цьому з його карабіна стріляв Іван Бубенчик (активіст Майдану, який раніше визнавався в убивствах правоохоронців). Також вів стрілянину і батько екс-нардепа Володимира Парасюка  Зіновій Парасюк .

При цьому Липовій зазначив, що ні працівники міліції, ні «Беркут» щодо нього не робили на Майдані ніяких неправомірних дій.

Він сказав, що Бубенчик отстрелял всі 60 патронів – не залишилося жодного.

Через шість днів після допиту Дмитро Липовий, будучи вже підозрюваним у справі, виїхав з країни. Допомогли покинути країну йому сімейство Парасюк, нардепи Сергій Пашинський та Андрій Парубій:

Обов’язково поділіться цією новиною зі своїми друзями в соціальних мережах.

Источник: www.bn24.biz.ua

Батько Зеленського до Парубія: «Ти пoбuв людей на Мaйдaнi. Тeпeр знову хочеш життів простих людей? »