Українську модель Дарину Кирилюк побили на пляжі в Туреччині. Подробиці

У турецькій провінції Ізмір на курорті Чешме була побита відома українська топ-модель Дар’я Кирилюк.

Про подію модель сама написала на своїй сторінці в Instagram . За її словами група піддалася нападу з боку охоронців пляжу Момо. Дівчина подала заяву в поліцію.

«Я не хочу мовчати, що сталося зі мною, моїм хлопцем і нашою групою. На нас напала служба безпеки пляжу Момо (Чешме, Туреччина). Чотири дівчини були побиті, включно зі мною, хлопці дуже постраждали. Ми надали поліції докладні звіти », — написала постраждала.

Що стало причиною конфлікту 24-річна Дарина не говорить, але повідомляє, що сповнена рішучості не «залишити цю справу просто так». Але, судячи з усього, зробити правосуддя буде непросто.

За словами Дар’ї, охорона все заперечує і намагається представити справу так, ніби-то дівчину вдарив її хлопець, а охоронці, намагалися її захистити. Також вона зазначила, що розташований на пляжі нічний клуб не хоче надавати поліції записи з камер спостереження.

Розслідування триває, і вже з’явилася надія, що воно не виявиться формальним, оскільки на інцидент відреагував міністр культури і туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой.

«Я засуджую жахливий напад в Чешме .., цього не повинно бути в туристичному районі, особливо по відношенню до жінки», — написав міністр у своєму Twitter .

Дарина Кирилюк народилася на Україні. Модельну кар’єру почала в 18 років в США. Вона заснувала і просуває власний бренд по виробництву екологічних товарів. Працювала в США, Італії, Франції, Німеччини.

Адміністрація готелю повідомляє, що модель побив її хлопець, та відбувалась бійка між самими учасниками групи, а охорона лише їх розбороняла.

Джерело

Українську модель Дарину Кирилюк побили на пляжі в Туреччині. Подробиці