Цe ж трeбa бyлo тaк oпoзoрuтuсь! З Тuмoшeнкo cмiєтьcя вcя крaїнa: тaкoї гaньбu нe oчiкyвaв нiхтo. фото+відео

З спільниці Лазаренко, тричі судимого Юлії Тимошенко сміється вся країна.

Її майдан проти Президента України Володимира Зеленського перетворився на справжній цирк, де головним клоуном виступає сама Юлія Тимошенко.

Так звані «фермери» хочуть розпочати майдан вже проти самої Юлії Тимошенко, яка в черговий раз кинула людей на гроші.

Організатори Майдану обіцяли 200 гривень за кілька годин майдану простим людям, 1000 гривень за трактор і 500 гривень за транспаранти.

Будь-який бажаючий може передзвонити за вказаними номерами і особисто переконається в тому, що людей збирають саме на майдан Тимошенко.

На пропозицію помайданіть відгукнулося дуже багато безробітних і пенсіонерів, однак згодом їх кинули на гроші.

Члени профспілок і директори сільських підприємств обіцяють влаштувати майдан під хоромами Тимошенко, якщо Юля нЕ ​​розрахується з людьми за 2 дні майдану в Києві і ніч майдану в Одеській області на кордоні.

«Мерзотниця кинула на гроші 400 людей, яких я особисто супроводжував з Тернополя. Вона заборгувала нам близько мільйона гривень. Зараз її холуї кажуть, що Юлія Володимирівна нічого не обіцяла і що можна розходиться додому », – каже Олександр з Тернополя.

На даний момент людей ще збирають по інтернету. Ми хочемо попередити, що ніхто вам не заплатить. З ймовірністю на 99% вас кинуть на гроші, як і цю групу людей.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Нехай люди знають правду.

Цe ж трeбa бyлo тaк oпoзoрuтuсь! З Тuмoшeнкo cмiєтьcя вcя крaїнa: тaкoї гaньбu нe oчiкyвaв нiхтo. фото+відео