Босого виволокли на вулицю і в кайдани! Щойно поліція затримала депутата «Свободи». Іншого не заслуговує!

Рано-вранці у четвер, 12 грудня, поліція затримала колишнього народного депутата України від «Свободи» Олексія Кайду, повідомив його однопартієць Руслан Андрійко.

Він уточнив, що причина затримання – заява народного депутата від «Слуги народу» Андрія Богданця.

«Олексія Кайду босого витягнули на коридор та одягли наручники, щоб забрати до Печерського відділку», – написав Андрійко.

Відомо, що поліція розслідує бійку за статтею «Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча» Кримінального кодексу України.

Сьогодні о 5 ранку, в кращих гебістських традиціях, особи, які називають себе правоохоронцями почали ломитися в помешкання Олег Куцин — командира добровольчої чоти Карпатська січ та Олексій Кайда, ветерана московсько-української війни, народного депутата України 7 скликання.Причина — заява нардепа від СН Андрій Богданця. Того самого раніше судимого провокатора, який учора отримав відсіч за хамство на засіданні Аграрного комітету.Олексія Кайду намагаються забрати до Печерського райвідділку поліції.

Gepostet von Олег Тягнибок am Mittwoch, 11. Dezember 2019

Нагадаємо, бійка за участю Богданця і «свободівців» сталася на засіданні аграрного комітету Верховної Ради, який розглядав законопроект про ринок землі. При виході із зали засідань аграрного комітету у коридорі удари Богданцю завдавав «свободівець» Едуард Леонов, а допомагали йому екс-депутати Ігор Мірошниченко, Олексій Кайда та Юрій Сиротюк. Бійка тривала близько півтори хвилини, після чого учасників розборонили.

Після бійки до Богданця викликали швидку допомогу. Його госпіталізували у Феофанію з підозрою на закриту черепно-мозкову травму та струс мозку.

Зазначимо, що «свободівці», які стали учасниками бійки, були народними депутатами України 7 скликання.

Босого виволокли на вулицю і в кайдани! Щойно поліція затримала депутата «Свободи». Іншого не заслуговує!