Eкcтрeнo! Щoйнo взяли штyрмoм oфiс Пoрoшeнкa: Бiйцi бyлu шoкoвaнi тuм, що тaм знaйшлu. Відео

Бійці ГБР і СБУ штурмом взяли офіс підозрюваного в тяжких злочинах олігарха Порошенко.

Яке було здивування бійців, коли в офісі Порошенко знайшли телевізори, які олігарх вкрав в Адміністрації Президента України.

ДБР надало відео, як вилучаються телевізори.

«Ми знаємо, що це телевізори з ситуаційної кімнати в Адміністрації президента. Всі подробиці пізніше », – повідомили в прес-службі ГБР.

Слідчі шоковані тим, який же худобою виявився екс-президент України.

Ось що говорить один з них

«Будучи мільярдером, найбагатшим олігархом України, він вкрав ці телевізори з Адміністрації Президента, щоб не дай Бог ними не користувався Президент Зеленський. Також ми знайшли стільці, вкрадені з АП. Він навіть килим забрав, який був куплений за державні гроші. Я вважаю, що він хворий на голову, дуже хворий ».

Відзначимо, що місяцями раніше повідомлялося, що Порошенко вкрав телевізори з АП. Сьогодні ця інформація офіційно підтвердилася.

Сьогодні ж були проведені масштабні рейди по всіх об’єктах Порошенко. Слідчі виявили летальну зброю, гранатомети, пускові установки, автомати, міни, гранати і цілий арсенал зброї.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов’язана знати ганебну правду часів олігарха Порошенко.

Источник: www.bn24.biz.ua

Eкcтрeнo! Щoйнo взяли штyрмoм oфiс Пoрoшeнкa: Бiйцi бyлu шoкoвaнi тuм, що тaм знaйшлu. Відео