“Як далі жити? 5 дітей залишились без матері”: Подружжя розбилось у моторошній аварії. Сльози та крики…

У Запорізькій області сталося лобове зіткнення автомобілів: пасажир загинув, водії в лікарні.

На автодорозі Запорізької області водій легкового автомобіля виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з іншою машиною.

20 грудня близько 10:30 в поліцію Запорізької області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на 506 км автодороги «Запоріжжя-Маріуполь». Повідомляє прес-служба ГУНП в Запорізькій області.

На місці події поліцейськими попередньо встановлено, що водій автомобіля «Toyota Camry», чоловік 1968 року народження, здійснюючи рух по автодорозі в напрямку міста Запоріжжя, змінив напрямок руху вліво, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем «Renault Kango», яким керував чоловік 1951 року.

В результаті аварії пасажир автомобіля «Renault», жінка 1950 року загинула на місці події, обидва водії доставлені в лікарню.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Після трагічної аварії дочка загиблої і госпіталізованого водія, Світлана Зарудінська, написала пост відчаю в соц мережі, зі звинуваченнями в адресу водія, машина якого протаранила авто її батьків.

“У моїй родині сталася страшна трагедія!Батьки потрапили в ДТП, Мами більше немає, Тато в реанімації (3 складних відкритих переломи, на штучному диханні).Ця людина поламала 2 життя, позбавила 5 дітей матері.Як далі жити? Не передати все те що відчуваю, сльози та крики. Це нестерпно …Це страшно Мої батьки незаслужили таке Горе, Чому так? Випробування такі. Це не повинно бути безкарним. Вбивця повинен понести покарання “, – пише дівчина.

“Як далі жити? 5 дітей залишились без матері”: Подружжя розбилось у моторошній аварії. Сльози та крики…