Зeлeнcькuй пoвiдoмuв чyдoвy нoвuнy! Кuїв cвяткyє пeрeмoгy – в Пoрoшeнкa iстeрuкa, а Крeмль мoвчuть бoячuсь бyнтy росіян

Колишній український президент Петро Порошенко намагається видати вражаючу перемогу України в газовій війні із Росією за поразку Києва.

Всі минулі вихідні Порошенко і його прихильники намагалися розганяти “зраду” і заявляти про те, що Москва змогла переграти Київ, інформує Діалог.UA .

Однак колишній депутат і журналіст Сергій Лещенко зазначив, що насправді відбулась приголомшлива ​​поразка росіян, які перебувають в справжньому шоці після події і не поспішають коментувати поразку в газовій війні. 

Лещенко відзначив, що всі російські ЗМІ мовчать про те, що сталося і тільки видання “Лента.ру” вирішилося написати статтю, в якій зазначило беззастережну перемогу України.

Однак Порошенко продовжує наполягати на тому, що сталася “зрада”. “Все вихідні прихильники Петра Порошенка розганяли” зраду “з приводу домовленостей у газовій сфері, досягнутих між Україною, Росією і Євросоюзом.

При цьому в самій Росії спостерігається дивна картина. Історію угоди з Україною коментують сухо, без розлогих роздумів і політичних заяв. Практично єдиний сайт, який опублікував статтю з оцінкою ситуації, це Лента.Ру .

Вони змушені визнати, що Україна перемогла в газовій війні: “… Основні положення дозволяють говорити, що Київ може святкувати перемогу”, – цитує Лещенко матеріал росіян.

Зeлeнcькuй пoвiдoмuв чyдoвy нoвuнy! Кuїв cвяткyє пeрeмoгy – в Пoрoшeнкa iстeрuкa, а Крeмль мoвчuть бoячuсь бyнтy росіян