Негайно знизити ціни! Зеленському увірвався терпець. Провів екстрену нараду

Президент провів нараду з представниками компаній-учасниць паливного ринку, нафто- і газодобувної галузі, мереж автозаправних станцій.

Президент України Володимир Зеленський провів нараду з представниками компаній-учасниць паливного ринку, нафто- і газовидобувної галузі, мереж автозаправних станцій, на якій закликав бізнес активніше знижувати ціни на бензин з урахуванням зміцнення курсу гривні

У повідомленні прес-служби Офісу президента йдеться, що під час наради сторони обговорили питання зниження цін на пальне на українських АЗС і детінізації ринку.

«Ми звертаємось до вас з пропозицією активніше відреагувати на зміцнення курсу і зменшити відповідно ціну на бензин. Не надавати знижки, а зменшити ціну на табло», – цитує прес-служба Зеленського.

При цьому, заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Сергій Ніколайчук зазначив, що останнім часом ціни на бензин і дизельне пальне почали знижуватися.

Також спостерігається тенденція зміцнення курсу гривні, тому пальне продовжуватиме дешевшати. АЗС повинні суттєвіше зменшувати ціни на пальне, але замість цього вони нарощують виплати за бонусними програмами.

Негайно знизити ціни! Зеленському увірвався терпець. Провів екстрену нараду