Ця жінка матір двох близнят. Одного разу поглянувши на них вона зробила шoкуюче відкриття

Поява в нашому житті мобільних телефонів і інших всіляких гаджетів в теорії повинна була привести до того, що у нас звільниться маса часу на щось корисне і важливе. На жаль, практика показує зворотне: з тих пір, як всі ці пристрої увійшли в наше життя, самого життя стало менше. Вже вибачте за тавтологію …

У листопаді 2015 року одну молода мама з США провела дивовижний експеримент в домашніх умовах. Вірніше, сам експеримент банальний до чортиків, а ось результати, до яких він привів, змушують задуматися кожного з нас.

Трохи передісторії. Бренді – мама двох прекрасних 4-річних близнюків: Блейна і Райла. Одного разу їй захотілося інтересу заради провести наступне дослідження. Вона сиділа тихенько в кутку кімнати, поки її діти грали один з одним. Єдиним її завданням було підрахувати, скільки разів дітлахи обернулися в її сторону з тих чи інших причин. Результатами свого домашнього експерименту вона поділилася в мережі.

Ось що вона написала:«Сьогодні я провела вдома невеличкий експеримент, поки мої хлопчики гралися. Я сиділа тихенько в кутку кімнати і рахувала, скільки разів вони глянуть на мене з тієї чи іншої причини. Їм було цікаво побачити мою реакцію. Їх хвилювало, чи бачу я їх підступи, схвалюю чи їх дії або ж, навпаки, гніваюся.

І тоді я подумала: а що, якби в цей час я сиділа, втупившись в телефон, і знати не знала, що відбувається навколо?Тоді б 28 разів (саме стільки раз хлопчики оберталися подивитися на маму) мої ангели подумали б, що Інтернет важливіше, ніж вони. 28 разів я б обділила увагою своїх дітей. 28 разів мої сини відчули б себе самотніми. 28 разів мої діти подумали б: те, що відбувається онлайн, набагато важливіше, ніж реальне життя.

Ця жінка матір двох близнят. Одного разу поглянувши на них вона зробила шoкуюче відкриття