Можна хoч cьoгoднi! Пoрoшeнкo блaгaє, щoб йoгo зaaрeштyвaлu: Дuкuй жaх нaздoгнaв oлiгaрхa вночі

Олігарх Порошенко, якого підозрюють у низці злочинів, державній зраді, корупції державного масштабу, тільки й мріє, щоб його посадили до в’язниці вже зараз.

НАсправді він розраховує на те, що його посадять у СІЗО без достатніх доказів, при слабкій позиції прокуратури і буквально через кілька днів він або вийде під заставу, або його приватна армія бойовиків почне громити Київ під виглядом «патріотів» і «реваншу».

Олігарх дійсно сподівався, що його посадять відразу, але влада виявилася набагато розумнішою аніж він очікував

Влада чекає, поки прокуратура, ГБР, міжнародні партнери, поліція, НАБУ, САП зберуть всю картину по олігархові, а це тисячі епізодів вкрай важких злочинів.

В цей же час Порошенко втрачає не тільки свій рейтинг, а й вплив в своєму колі.

Він витрачає мільйони доларів на день і при цьому у нього забрали головне джерело збагачення – державу

З такими темпами через півроку у нього просто не залишиться «чистих» грошей, щоб годувати своїх активістів, ЗМІ, бойовиків. Він почне викачувати гроші з офшорів, а саме цього і чекають правоохоронці …

Вчора ж країну потрясла грандіозна новина! На виборах в ОТГ по всій країні від партії Порошенко «Європейська солідарність» пройшли 3 людини. 3 людини на всю країну!

Це говорить про те, що підтримка і довіра до Порошенка наближається до 0!

Саме тому Порошенко благає, щоб його посадили зараз, проте влада не настільки дурна …

Олігарх самознищується і скоріш за все його чекає доля Березовського.

Порошенко прекрасно розуміє, що ще через півроку у прокурорів буде достатньо доказів, геополітична ситуація в світі вже змінюється, його покровителі йдуть в тінь, чисті гроші закінчуються, рейтинги вже наблизилися до 0. Через півроку він залишиться один на один з правосуддям, і тоді вся країна зрозуміє, яке ж криваве чудовисько 5 років істезало і грабувало України.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов’язана знати правду!

Джерело

Можна хoч cьoгoднi! Пoрoшeнкo блaгaє, щoб йoгo зaaрeштyвaлu: Дuкuй жaх нaздoгнaв oлiгaрхa вночі