Крихітна Дарина потребує якнайшвидшої трансплантації

На операцію знадобиться більше 60 тисяч євро.

6-місячна Калиш Даринка одна з двійні, які народились недоношеними, але у неї на фоні цього почались ускладнення, які дали можливість виявити полікістоз печінки і нирок, згодом з’ясувалось, що це наслідок генної патології – синдром Поттера II.

Але це був лише початок, кілька місяців тому дівчинка опинилась у реанімації, бо у неї  почався септичний стан, холангіт і лікарям довелося два тижні боротись за життя дитини. Зрештою у Ганни запідозрили Синдром Каролі.

Батьки одразу ж вирушили до клініки в Туреччині, яка погодилась прийняти дитину на подальше лікування. «У клініці нам остаточно підтвердили наш діагноз синдром Каролі і полікістоз нирок, після чого було велике засідання консиліуму лікарів і було одноголосно вирішено, що дитина потребує трансплантації печінки», – розповідає мама Даринки.

Зараз стан дитини стабілізували, але батьки залишаються у Стамбулі і намагаються якнайшвидше зібрати кошти на проведення потрібної  трансплантації.  «Ми звичайна сім’я, я – мама двох доньок в декреті, чоловік – поліцейський, тому сума за лікування для нас нереально велика. Нам тільки залишається звертатися до всіх можливих фондів і просити допомоги у небайдужих людей. Ми просимо Вас допомогти нашій дитині в лікуванні», – просить мама Даринки.

Реквізити для допомоги:

4149 4991 1764  7717 гривні

4149 4993 4258 1327 євро

5168 7450 1527 9117 долари

Калиш Ганна

Джерело:korupciya.com

Крихітна Дарина потребує якнайшвидшої трансплантації