“Порошенко звільнив 3000 заручників без єдиної поступки Путіну!” Партії «Європейська солідарність» виступила із заявою

Політична партія «Європейська Солідарність» виступила із заявою, в якій особливо підкреслюється, що протягом декількох років в Росії вимагали обміну на заручників терористів і бійців «Беркут», однак за президентства Петра Порошенка з полону були звільнені понад 3000 українських громадян, не виконавши при цьому неприпустимих вимог Кремля.

«Москва і контрольовані нею бойовики не один рік шантажували Україну вимогою видати бойовиків і бійців« Беркута ». Проте, команда Порошенко не піддавалася на цей тиск і зуміла знайти і звільнити більше 3000 наших громадян, які перебували в полоні, без виконання неприпустимих примх Кремля », – сказано в тексті заяви.

Також в партії нагадали, що, відповідно до Мінських угод, в обміні повинні брати участь тільки громадяни, які мають безпосереднє відношення до бойових дій на сході країни. Однак напередодні на волі опинилися «вбuвці, які підірвали хід громадян в Харкові, і бійці« Беркута », яких звинувачували в розcтрілах під час Революції гідності і які можуть вказати на безпосередніх замовників вбuвств на Майдані в 2014 році.

А що думаєте Ви ? Залишайте Ваш коментар, давайте обговоримо це питання.

“Порошенко звільнив 3000 заручників без єдиної поступки Путіну!” Партії «Європейська солідарність» виступила із заявою