Люди обходили стороною цю замерзлу грудку шерсті. Але один чоловік не зміг пройти повз …

Одного разу взимку Слава повертався з роботи додому. Але несподівано він зауважив на узбіччі зовсім замерзлу грудку шерсті. Той зовсім не рухався, і було незрозуміло, що це лежало на дорозі … Слава все-таки вирішив зупинитися і перевірити, чи це не жива істота!

«Щось підказало мені, що це може бути тварина, яка потребує допомоги», — згадує чоловік.

Підійшовши до грудки ближче, він зрозумів, що перед ним лежить обледенівше кошеня! Спочатку той злякався Славу, але бігти не було сил …

«Я замотав її в рушник і приніс в машину. Я включив опалення на повну потужність, щоб відігріти малечу і очистити снігову кірку з її вовни », — каже чоловік.

Слава привіз кошеня додому і далі відігрівав його вже у батареї. Тварина була дуже вдячно своєму рятівникові, і його бурчання не припинялося ні на хвилину!

Добра чоловік вирішив залишити кішечку у себе і назвав її красивим ім’ям Ніка.

Швидше за все, кошеня загубився і якимось чином опинився в полі, де навіть не було жодного дерева, щоб сховатися від снігу. А можливо, що його просто викинули минулі господарі … Слава звозив Ніку до ветеринара, який встановив, що кішечці всього 6 місяців! А через тривале перебування на морозі їй довелося ампутувати хвостик.

Тепер у цій красуні все просто чудово! Вона любить грати і просто обожнює своїх нових господарів!

Источник: vidgolos.co.ua

Люди обходили стороною цю замерзлу грудку шерсті. Але один чоловік не зміг пройти повз …