Я прoстo нeнaвиджy Вaс! Укрaїнкa вибyхнyлa cкaндaльнoю зaявoю – cтaлa нa зaхиcт Зeлeнcькoгo. Рoзнeслa їх в пyх і пpaх

Офіс Генерального прокурора за повідомленнями у ЗМІ розпочав досудове розслідування авіакатастрофи літака компанії “Міжнародні авіалінії України”, що виконував рейс PS752 за маршрутом Тегеран – Київ, про це ще раніше повідомив президент України Володимир Зеленський:

Дав доручення Генеральному прокурору відкрити кримінальне провадження щодо катастрофи літака МАУ в Тегерані.

Повинна бути створена слідча комісія з представників силових і профільних відомств, відповідальних за цивільну авіацію. Маємо відпрацювати всі можливі версії. Незалежно від висновків стосовно причин катастрофи в Ірані, буде проведено перевірку льотної придатності всього цивільного флоту.

Наразі, перельоти до Ірану, українським авіалініям – заборонено. Ведеться розслідування, сторони ведуть перемовини. І поки вся країна молиться і співчуває, відбувається те, про що президент Володимир Зеленський повідомив ще вранці. Спекулція інформацією та перекручування фактів.

Свою думку стосовно цього, висловила Ліза Богуцька, яка підтримує президента в його діях, подаємо її слова в оригіналі:

Жах. До чого ж мерзенні тварюки, які називають себе журналістами ЗМІ.Починаючи від того, що Зеленський повернувся з Оману літаком Медведчука з дозволу Путіна, закінчуючи тим, що це була спланована катастрофа за домовленістю з Коломойським, щоб не допустити націоналізації МАУ і уникнути аудиту компанії.

Триндець.Коротше, це Зеленський винен в трагедії. А залагодити ситуацію може Медведчук.Твою ж мать!Як залагодити? Відмотати назад плівку життя? Воскресити загиблих?Зла не вистачає.…Знову почалася розумова жуйка з будь-якого гівна. Експерти зібралися …Ківу забули запросити. Він зараз швидко розбереться і зробить висновки. Або Льоха Гончаренко. Той теж відомий авіаконструктор і експерт авіакатастроф.…112 канал:“Чоловік загиблої борт-провідниці дізнався про смерть дружини від журналістів”.Уявляєте собі, як вони ламали ноги на ходу за сенсацією, щоб зняти емоції чоловіка, який дізнався, що дружина загинула?Тварі. Ненавиджу.

Джерело

Я прoстo нeнaвиджy Вaс! Укрaїнкa вибyхнyлa cкaндaльнoю зaявoю – cтaлa нa зaхиcт Зeлeнcькoгo. Рoзнeслa їх в пyх і пpaх