Мій чоловік має доньку від першого шлюбу, яка часто приїжджає до нас в гості. І під час минулорічного її приїзду в нас вдома почали зникати шкарпетки. Ми це з чоловіком почали помічати одночасно. Не могли зрозуміти де вдома може загубитись 15 пар шкарпеток

У мене є чоловік і синочок, якому нещодавно виповнилось 2 рочки, а ще часто до нас приїздить чоловікова донька. Так от!

Тільки куплю декілька нових пар як їх вже знову не знайти. Головне, якщо прості чорні – то вони завжди на місці, а якісь кольорові або з візерунками то зникають одразу. Особливо це стосувалось носочків нашого сина.

І ось я захотіла їй зробити сюрприз. Коли вона вже мала їхати від нас, я купила для неї різні солодощі та хотіла покласти їй у рюкзак так, щоб вона не бачила. Коли я відкрила рюкзак я побачила там носочки сина. Я здивувалась, розстібнула рюкзак та знайшла там всі шкарпетки, які зникли. Джерело

В мене з’явилась думка покликати Софію та запитати в чому справа. Для чого їй стільки шкарпеток, які їй абсолютно не підходять по розміру. Але я вирішила цю ситуацію розяснити по-іншому. Я забрала солодощі, закрила рюкзак і просто промовчала.

Нещодавно вона приїхала до нас знову, я почала активно спілкуватись з нею та випитувати, яке вона має хобі. Вона розповіла мені, що дуже любить шити. Тоді чоловік одразу подарував їй нову швейну машинку. Вона дуже зраділа та довго дякувала нам за такий подарунок.

Софія розповіла, що дуже любить робити всякі іграшки. Поки чоловік розмовляв з нею, я дивилась інформацію в інтернеті, що потрібно для цих іграшок. І так, мої здогадки підтвердились. Найлегше робити такі іграшки з простих шкарпеток.

Ми поїхали у магазин і там купили для Софії пар з 20 шкарпеток. Їй дуже сподобався процес вибирати ті кольори, які вони сама хоче. І тут вона і зізналась, що деколи брала в нашого сина шкарпетки, які їй дуже подобались. Навіть вибачилась за це, чим приємно нас здивувала. Я попросила Софію так більше не робити, просто сказати мені, що треба і я куплю.

Наступного разу в магазин я поїхала вже без неї. Сама вибрала їй багато «робочого матеріалу» на пів року вперед. З минулого разу я приблизно зрозуміла, які їй подобаються. Головне, щоб були маленькі та яскраві. Напевно, так ретельно як я, шкарпетки ще ніхто не вибирав.

Я купила величезний подарунковий пакет та набрала гарних шкарпеток. Я точно знала, що це буде хороший подарунок на її день народження. Це був єдиний раз, коли я перевершила подарунок свого чоловіка. Наші стосунки після цього значно покращились.

Мій чоловік має доньку від першого шлюбу, яка часто приїжджає до нас в гості. І під час минулорічного її приїзду в нас вдома почали зникати шкарпетки. Ми це з чоловіком почали помічати одночасно. Не могли зрозуміти де вдома може загубитись 15 пар шкарпеток