Дякую журналістам, які це виклали! Ну, що Слава Вакарчук, так як ти поступив, навіть вороги не роблять зі своєю країною!

Лідер партії “Голос”, народний депутат України Святослав Вакарчук пояснив, що вирушив на відпочинок у Таїланд, тому що туди часто літають українці. Про це він сказав “Радіо Свобода” в інтерв’ю, яке вийшло в ефір 15 січня.

“Так, я їздив у Таїланд. Я був там декілька днів (у районі тижня). Чому ця країна? Ми хотіли поїхати в теплі краї. Ми вибрали таке місце, куди їздить більшість українців. Ми прилетіли і туди, і назад рейсовим літаком. Назад, до речі, летіли рейсом МАУ”, – сказав Вакарчук.

Також з розслідування журналістів стало відомо, що за 20 років Вакарчук заплатив в український бюджет 5.000 гривень податків.

20 років цей «патріот» працював і заробляв в Україні гроші і за ці 20 років просто паразитував на «патріотизм».

Цей матеріал відкриє очі мільйонам людей. Патріот не той, хто скаче на майдані і голосніше за всіх кричить «убий москалів». Патріот не той, хто за гроші олігархів водить хороводи на майдані, щоб згодом покласти сотню сакральних жертв і красиво злитися.

Патріот це той, хто платить податки, розвиває міста, підприємства, розвиває культуру, об’єднує людей, будує грандіозні проекти, живе і лікується в Україні, розвиває медицину і науку ….

Але це все не про Вакарчука. Вакарчук не платить податки більше 20 років, живе за кордоном, відпочиває за кордоном, лікується за кордоном, ділить народ на Сепар і патріотів, але при цьому носить вишиванку!

Претендував на морального авторитета нації, герой Майдану і революції, лідер парламентської фракції Вакарчук, повчати всіх любити Батьківщину і підтримувати армію, вкрав у армії мільйонні податки, які повинен бути заплатити від концертів, корпоративів та продажу дисків і альбомів.

Фігурант настільки нахабно поводився з державою, що в кінці 90-х взагалі не платив податки, а в 2000-му році за заплатив усього 90 гривень, в 2001-му – 319 гривень, в 2002 – 81 гривню за весь рік, в 2003-му – 383 гривні.

А в 2010-му фігурант провів більше 90 концертів і десятки корпоративів в містах Росії, Німеччини і США, заплативши за весь рік в український бюджет всього 5000 тис. Гривень.

Закликаємо Вакарчука здати депутатський мандат. Він злодій, а не моральний лідер!

Обов’язково поділіться цим матеріалом зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов’язана знати правду!

Дякую журналістам, які це виклали! Ну, що Слава Вакарчук, так як ти поступив, навіть вороги не роблять зі своєю країною!