Одна сторона тіла хлопчика була nаралізована, і ліkар порадив купити певну собаку, яка зможе допомогти

Ніхто і повірити не міг, що це дійсно спрацює. Допомога собаки була просто неоціненна, а хлопчик став почувати себе краще.

Здавалося, що йому ніщо не зможе допомогти, однак купивши цю собаку, у них з’явилася надія. Пес був просто знахідкою для вирішення проблеми.

У моєї знайомої троє діток, 2 дівчинки і хлопчик. Хлопчик народився семимісячним, причому народився мертвим, його реанімували, в результаті купа проблем зі здоров’ям, половина тіла у нього була паралізована.

Батьки пройшли сім кіл пекла по кабінетах лікарів разом з малюком за перших 3 місяці його життя. Але результату вони не бачили.

Потім одна лікар-невропатолог сказала їм завести собаку чау-чау або лабрадора. Знайома намагалася заперечити, мовляв, троє карапузів, один з них хворий, куди ще й собаку? Але лікар сказала, що це не порада, а наказ.

Купили чау-чау, дівчинку 3 місяці. У старших дівчаток щастя було по вуха, але собака не звертала на них уваги, а підповзала до хлопчика і гризла його!

Батьки в шоці, але дивно, що гризла собака тільки паралізований бік, вирішили не забороняти це. До них ходила масажистка, вона стала дорікати батьків в тому, що не можна дитині робити 2 масажі відразу. А коли дізналася, ХТО йому робить масаж, відмовилася ходити до них.

Сказала, що вона не зможе зрівнятися з собакою. Адже у собаки виходить справжній точковий масаж.

І диво сталося, через місяць малюк потягнувся ОБОМА ручками до собаки. Пізніше собака почала перевертати малюка, як свого цуценя доглядав.

Зараз хлопчику більше року і він чудово рухається і ходить. А лікарі в шоці.

Обов’язково не забудь поділитися статтею з друзями!

Джерело:poshepky.com

Одна сторона тіла хлопчика була nаралізована, і ліkар порадив купити певну собаку, яка зможе допомогти