“Вoни пoмиляютьcя, якщо дyмaють, що cхoвaютьcя вiд прaвoсyддя: Пoрoшeнкo тa iншi злодії сидітимуть в клітках… “

Rostyslav Demchuk

Сядуть усі!

Зеленський зробив термінову заяву. Від правосуддя ніхто не сховається!

За словами президента, мільйони доларів упродовж останніх 5 років осіли на рахунках офшорних компаній за декількома сумнівними контрактами.

Президент України Володимир Зеленський заявив про передачу до правоохоронних органів матеріалів про ще одну корупційну схему в оборонній промисловості, за допомогою якої за сумнівними контрактами на офшорні компанії Петра Порошенка і його оточення було виведено майже 30 млн доларів США. Про це він повідомив під час засідання Національної ради з питань антикорупційної політики в Києві.

“Корупція у нас процвітає і в дуже величезних масштабах. Ви чули гучну історію з корупцією в державному концерні “Укроборонпром”. На днях ми передали до правоохоронних органів ще одну корупційну схему у сфері оборонної промисловості», — заявив він. “Як виявилося, протягом 5 років діяльності попередньої влади спецекспортери лише за декількома сумнівними контрактами перерахували майже 30 млн доларів США на рахунки офшорних компаній за нібито надані послуги”, — додав президент.

P.S. Bід себе додам: не те, що не вірю Зеленському, але хочеться вже бачити, що реально наш головний “голуб” миру Петро Порошенко та інші “голубки” з його зграї вже приземлилися і у сидять по-кліточках.

 

“Вoни пoмиляютьcя, якщо дyмaють, що cхoвaютьcя вiд прaвoсyддя: Пoрoшeнкo тa iншi злодії сидітимуть в клітках… “