Олену Зеленську Вивели З Себе, Гнівна Відповідь Першої Леді З’явилася В Мережі! Що Сталося!

Перша леді країни Олена Зеленська розповіла, що читає коментарі в соціальних мережах.

Перша леді України Олена Зеленська в одному з інтерв’ю зізналася, що читає коментарі під постами чоловіка в соцмережах і навіть відповідає на деякі з них.

«ЗВИЧАЙНО, ЧИТАЮ І ДИВЛЮСЯ, АЛЕ НАМАГАЮСЯ НЕ РОБИТИ ЦЬОГО. ХОЧА ВСЕ ОДНО КОЖЕН РАЗ ПЕРЕМАГАЄ ЦІКАВІСТЬ. ЩЕ НАМАГАЛАСЯ ВІДУЧИТИ СЕБЕ ЧИТАТИ КОМЕНТАРІ, АЛЕ І ЦЕ ПОКИ МЕНІ НЕ ВДАЄТЬСЯ. БІЛЬШ ТОГО, Я НЕ ТІЛЬКИ ЧИТАЮ, АЛЕ І ВІДПОВІДАЮ », – ЗАЗНАЧИЛА ЗЕЛЕНСЬКА.

Сообщает www.slovech.co

Також дружина президента України зізналась, що дуже засмучується через матеріалів журналістів, які виривають слова з контексту.

«БУКВАЛЬНО ПЕРЕД НАШИМ ІНТЕРВ’Ю Я НАПИСАЛА ГНІВНИЙ КОМЕНТАР ЩОДО НОВИНИ З АБСОЛЮТНО МАНІПУЛЯТИВНИМ ЗАГОЛОВКОМ, – РОЗПОВІДАЄ ЗЕЛЕНСЬКА, – ЦЕ ТА САМА ІСТОРІЯ, КОЛИ ВИРИВАЮТЬ СЛОВА З КОНТЕКСТУ, І ВОНИ ВЖЕ МАЮТЬ ЗОВСІМ ІНШИЙ СЕНС. НА ЖАЛЬ, КОЛИ ДАЄШ ІНТЕРВ’Ю, НЕ ЗАВЖДИ МОЖНА ПЕРЕДБАЧИТИ, В ЯКИЙ БІК МОЖНА РОЗГОРНУТИ ТЕ, ЩО ТИ СКАЗАВ. З ЦЬОГО ПРИВОДУ Я СТРАШНО, БУВАЄ, ЗАСМУЧУЮСЬ. ОСОБЛИВО КОЛИ ЦЕ ПИШУТЬ ЛЮДИ, ЯКІ НАЗИВАЮТЬ СЕБЕ ЖУРНАЛІСТАМИ. ЯК НА МЕНЕ, ЦЕ БІЛЬШЕ НЕКОРЕКТНІ КОПІРАЙТЕРИ, ЯКІ ПРОСТО ВИКОНУЮТЬ ЧИЄСЬ ЗАМОВЛЕННЯ ».

Окрім цього варто зазначити, що днями раніше Президент України Володимир Зеленський розповів, що його дружині Олені доволі складно перебувати у статусі першої леді.

“ЇЙ СКЛАДНО, БО ВОНА ДУЖЕ ВІДПОВІДАЛЬНА ЛЮДИНА, МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ, ЩО НАВІТЬ ВІДПОВІДАЛЬНІША ЗА МЕНЕ, ТОМУ ЩО ВОНА КОЖНУ ДЕТАЛЬ РОЗБИРАЄ. ЇЙ ДИСКОМФОРТНО, ВОНА НЕ ЛЮБИТЬ, КОЛИ ПРО НЕЇ ГОВОРЯТЬ, НАВІТЬ КОЛИ ДОБРЕ ГОВОРЯТЬ ПРО НЕЇ В СОЦМЕРЕЖАХ, ВОНА НЕ ЛЮБИТЬ СТІЛЬКИ УВАГИ”, – СКАЗАВ ВІН.

Олену Зеленську Вивели З Себе, Гнівна Відповідь Першої Леді З’явилася В Мережі! Що Сталося!